Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Jsme zapomel, to video je jak se dnes rika KEKW a jak to oba pobavilo. gj

  • tuco

    Asi se divim obycejnym vecem, ale nechapu pristup Blizzardu k HS jako esportu. Na tom castecne a konecne, dle meho, skoncil i Standa ktery se radeji venuje burze.  Pristup Blizzardu k investicim do HS esportu, respektive vysi odmen. 

    Blizzard na HS vydelava desitky mil USD mesicne - to ze neplati dane je na jinou story, stejne tak jak balicky s prekvapenim misto moznosti si koupit jaky karty kdo chce.

    No a sami si posudte kolik investuje do esportu:  https://en.wikipedia.org/wiki/Hearthstone_in_esports

    RDU o tom nedavno mluvil na streamu. Kdyz cestoval po turnajich, tak byl kolikrat i v minusu. Ted je Grand Master a sice necestuje ale ty prachy co za to dostava nejsou, v porovnani s tim jak moc se tomu musi venovat, nic moc. Stejne to komentoval Firebat pokud vim. Bude si streamovat, to tvori jeho hlavni prijem, na HS esport se muze vykaslat jednak proto ze z GM sestoupil a dostat se zpet je pomerne tezky a jednak protoze ze Blizz je cheap.

    Blizzard si podle me mozna neuvedomuje hodnotu streameru/osobnosti jako je Firebat nebo jako byl Standa pro hru samotnou, tedy jejich hodnotu v kontextu prijmu z ni. Je na to takova teorie, kdyz odejde osobnost z herni sceny tak s ni odejdou i nekteri jeho/jeji fanousci, takze to neni jen o jednom cloveku, ale o komunite kterou kolem sebe ma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit