Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    To je docela diskutabilní, ale pokud a dává to dost smysl pravidla neumožnují zásah do programu z venčí, tedy úprava registrů atp... tak to je zasloužené, prostě pravidla jsou nějaký jedná se o cheat.

    Nikdo nemůže mít jakoukoli výhodu kor v turnaji o peníze🙂 Vidím, že to asi bude zkopčenej článek, ale nevadí ono o čem se taky rozepisovat hle.

    • Corvus

      Tak co je na tom diskutabilního, když porušuje pravidla?

      • Derp_1337

        On je neporušil doslovně. Tvůrci turnaje přímo tu úpravu config souborů nezakázali.

        Když se nad tím zamyslíš, tak formulace "vanilla verze hry" je velmi velmi vágní. U tak velkého turnaje je zarážející, že použili tak nejasná pravidla.

        Nicméně souhlasím s tím, že si ten trest zaslouží. Ačkoliv neporušil pravidla doslovně, tak porušil "spirit of the rules".

        • Jack1947

          Cheatoval do cfg hry by se zasahovat nemělo.

          • Derp_1337

            "nemělo by se zasahovat"


            A vidíš v čem je problém? To důležité slovo "nemělo" se nerovná "nesmí". U tak velkých turnajů by organizátoři neměli mít tak vágní pravidla, která se dají vyložit více způsoby.

            • Jack1947

              Pravidla jsem nikde nečetl to není vágní, prostě se něco nemá takse v tom nerejpu ne, myslel si že na to nepříjdou - hodně dětinská naivita ale o mentálním zdraví těhle jedinců se dá jen polemizovat stejnak😉😀

              Jde o to že prostě moudrý nebo normální člověk to pochopí, kdyby to bylo o záměrném cheatování to by bylo něco jiného ale pochybuji že by nějaké takový turnaj vůbe vznikl, je to jen exemplární případ/příklad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit