Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sole

    Hodně lidí si děla smurf ucty jenom proto aby si zahráli s kámošema kteří nejsou tak dobří jako oni. Pro ty ostatní je to otravné ale chápu obě strany. 

    • Jack1947

      O tom  to je, jenže pokud se nic nedělá kvůli tomu že jeden jedinec  si udělá několik účtů jen proto aby se posiloval na slabších se asi nijak zastavit nedá, SMurf účty ledva tak v ranked, jenže to není taky nic moc , prostě jim pomáhaá a kazí hru ostatním...

  • Jack1947

    Je to dost jednoduché stačí ve většině přístupů mít fér hru, jenže ono to tak jednoduché není prostě ty smurfery chápu, i když jsem to nikdy v žádné hře nedělal. Postupem času kdy se jejich snažení neodtráží ve výsledném skore, založí si nový účet aby se nahráli na nových zpufalcích.

    Je jen na vyvojáři ABY TO NENECHAL zajít do krajních mezí, a nezkazilo by to celou hru protože tady budou mít velkou výhodu, není to úplně fér měl by se zaměžit na hru jako takovou, třebapříklad mě omrzelo Valorant právě kvůli extra nevybalancované hře, kdy jsem ji po většinu času táhl sám, to nebyl ani ranked vrchol byl když nějaké "děcko" přišlo evidentně mi to moc nešlo začlo všem včetně mě nadávat. Přitom nehrálo o nic lépe stejně jsme prohráli, tady ta frustrace byla o dost vyšší páč hrát nevyrovnanou hru která 2 výhry a třeba 5 pro her v kole, a je to už nekolikátá v řadě to je prostě neúnosné!  🤮, jo je to jen hra ale stejně tam člověk ztráví ten čas, nevím jak je to dneska ale problém je v tom debilním MMR jako u více her. Takže se nezle divit že třeba někteří hráči začnou kazit tím že vlastně hrají odznova jen... jaksi už to jednou hráli 😀 to je počátek konce. Hlavně v kompetitivní hře to dost zavaří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit