Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Presne tak, ma dost penez .. ktery asi chce nekam investovat, jelikoz je si vedom toho, ze do smrti asi streamovat nebude. Asmongold/a nesleduju, Twitch sleduju intenzivne, a uz nejakou dobu si kladu otazku, proc nekdo z velkych streameru, kteri maj dost penez, slavy a kontaktu, neco takovyho neudela. Osobne bych do toho sel hned kdybych tu moznost mel. 

    Pak se podivam na Zaluda a ty jeho rozbory prijmu  kliknuti z rozkliknuti  na YT nebo co a rikam si .. tak ten ma dost.

    • Žalud je autista, který se nedá ve většině případů naprosto poslouchat a mimo kartičky se ani nedá koukat na to jak hraje. Má to štěstí, že byl jedním z prvních a na této popularitě se veze dodnes. Doteď mám noční můry z jeho povídání o warcraftu, kde nedávala většina toho co říká absolutní smysl a když ho někdo opravil, tak byl jeho komunitou označen za idi*ta. :)  

      • tuco

        Hele, jako bavice ho beru, jako osobnost rekneme ceskyho esportu nebo snad gamingu taky. Ma celkem slusnou sledovanost, v podstate vstal z mrtvych kdyz presel z HS, a rekl bych, ze tomu co dela, tedy jak monetizovat co dela, rozumi. 

        Moje ustepacna poznamka nebyla fer. Nicmene, prave lidi jako on maj moznosti jit do neceho podobneho o cem pojednava clanek. Ze se Cloud shlidnul v kliknuti z rozkliknuti nebo jak to funguje na YT .. asi vi co dela. Jednou se na streamu "podivoval" ze je nejvice znamej mezi detmi 14-18 let, no ale to je jeho cilovka a na tu to co dela celkem funguje.

        Ja jen, ze streameri starnou, a investovat do projektu jako Asmongold mi je nejen sympaticky, ale v rekneme v delsim vyhledu i ziskovy.

    • Ono je to dost podobné jako dětské hvězdy, které v raném věku relativně bez práce přišli k velkým pěnězům, zvykli si na to. Velmi rychle se dostali mimo realitu a většinou i blbě dopadli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit