Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Sám vypadá jak taková křížená 🐒 nicméně je to nouma a už i proto že je neznámej a nebo taky ne a pomůže mu to aspon na twiči 😄 tam tydýty jako on i táhnou 👌

  • A přímo rasistického bylo co?
    1) Preferenci barvy,pohlaví atd.  může každej, krom bílého het. muže?
    2) Bylo by méně rasistické, kdy "N" jemu dát nesmím - vyloučit ho z výběru pro barvu kůže?
    3) Banán? Neměl to být meloun? Nebo co je dnes všechno zakázané ovoce?

    • medveddd

      1) Jedna věc je vybrat si bělocha, protože se s ním identifikuju, druhá věc je nevybrat si černocha, protože je černý. To pak už třeba člověku připomene, když někoho z podobného důvodu nevyberou třeba na pracovní pozici.

      2) Jde přece o kontext - pokud tady nějakej floutek, kterej má očividně srandu z něčí barvy kůže, brousí kolem písmene N v kontextu někoho s čerou barvou pleti, je snad jasné, co tím asi myslí. A je úplně jedno, jestli mu to písmeno přidělí, nebo ho naopak s vyzývavým pohledem do kamery vyřadí, že tomuhle N dát fakt nemůže.

      3) Přirovnávání afroameričanů k opicím není zrovna otázka "dneška".  Proto banán.

      Neznám tě, ale tipnu si, že bělochovi žijícímu mezi bělochama v bílým státě na bílým kontinentu se dost snadno zjednodušuje problematika rasismu vůči afroameričanům na druhé straně světa, ale přesně tyhle narážky a lehký zešměšňování situaci vůbec nepomáhá a že to nějaká velká společnost nechce podporovat, to mě fakt nepřekvapuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit