Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Josef Jindříšek ve 42letech 120 minut nyní v poháru. Mohl by ještě rozhodnout v nějakém breaku 😂  Já si myslím, že si to po tomhle zápase vyhodnotí tak, že je lepší ta instalateřina. Možeš si lehnut pod tím umyvadlem,  dát si sváču klidně po půlhodině, nikdo tě nehoní a nakonec to ještě dobře dopadne, pokud z té armatury na koncu neteče..

• gratulace kolegovi Fouskovi..😉

https://gol.cz/clanky/david-horejs-muzstvo-slape

tady k tomuhle. David tam má kadr, že by měl hrát v první šestce, takže tohle není žádné překvapení. Spíše hrál sám o to, jestli zůstane, protože tam je fakt 2 třetiny kádru hráčů, kteří mají v lize 100 startů a více, reprezentanti.
    Přesto teď třeba Pardubice se mi zdály lepší v tom zápase. Radek Kováč tam dělá opravdu dobrou práci. V málokterém zápase jsem viděl Gablonz soupeře opravdu přehrát. V Ostravě třeba měli více štěstí než rozumu, doma se Zlínem jim pomohl tradičně sudí Zelinka, kterého dostat v Jablonci je pro soupeře vždy známka, že budou hrát do kopce. Už tam zařízl Baník, minule i Zlín, ta druhá žlutá pro Kozáka byl úplný nesmysl, golman simuloval, Kozak si to mohl odpustit, ale furt tam byl míč a trefil míč, ne toho golmana. Ale naběhl si a Zelinka neváhal, pač Peltonen pochválí v zákulisí. Ti dva jestli nejsou až nestandardní kámoši, tak já vrátím diplom z mezilidských vztahů. :)
    Mě spíše zaráží příchod toho Akupundjeho. Myslel jsem si nejdříve, že je to nějaká čápova africká adopce na dálku. Kluk vyrostl, taťka čáp mu slíbil, že ho dostane do Evropy a kluk se o to přihlásil, pač jinak nevím moc, na základě čeho tohoto hráče Gablonz nascoutoval. Mně se nelíbil velmi nejen na Spartě, ale už i v předchozích zápasech. Je ještě horší než Poulolo z Olomouce. Určitě ne na úrovni nebo lepší našich hráčů na obranných postech. Na Spartě měl zranění, což se dá zohlednit, ale jestli někde Gablonz tlačí bota a soupeři by toho měli využít, tak je to pořád vzadu..

• a dnes Slovácko v Jablonci 2 tyčky, břevno se zázračným zákrokem golmana + další 2-3 tutovky. Zase Gablonz nebyl určitě lepším týmem. Ještě jsem zapomněl na zápas s Olomoucí, ta je doma roznesla. Jablonec je vzadu nesmírně zranitelným..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit