Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naši hráli 1. a 3. třetinu vyrovnaný zápas s mnohem nadupanějšími Švýcary, kteří jedou možná na zlato. Musíme dát Kanadu, protože ta druhá skupina je daleko těžší a narazit na Švédy nebo USA bude asi pro nás horší než Finsko.
    Našli jsme další útok - Zohorna, Lenc, Voža, ti by měli zůstat spolu. K prvnímu útoku a útoku černoch, flek, Beránek se už rýsují jasné formace pro play off. Budeme potřebovat trošku štěstí v proměňování šancí, měli jsme jich dost i proti silným Švýcarům. Když budou kluci bojovat teď ty dva zápasy, nemají si co vyčítat. :)
    A tak teď Robert říkal, že to 2. místo není tak výhodné, pač bude třeba cestovat za Finama, což moc logiky nedává, pokud skončí hůře v té druhé skupině. Švédy už jsme klepli doma, mají tam snad ale 3 nové hráče, pro mě je to kandidát na zlato odpočátku. Tam už si nemůžeme asi vybírat. Podle mě by nám ale nevyhovoval zámořský styl, tady tomuto týmu, co tam máme, čiže raději Švédy nebo ty Finy.. důležité je, že máme po tomhle zápase formace podle mě v kupě..:) a kluci si v nich rozumí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit