Česká hokejová dvacítka na úvod MS podlehla Slovensku 2:6
-
dost se bojím, abychom letos nehráli o sestup, pač jsem koukal na Slováky včera a dnes a podle mě to není tým, který bychom neměli porážet. Nemají Slafkovského a Němce, což je dosti velké oslabení. Jsem na naše dnes zvědav, nebude to asi jednoduchý zápas.. spoléhám na takového Kulicha, což je podle mě výborný hráč se vším, co hráč, který by měl hrát na vysoké úrovni v NHL, potřebuje. Má talent i poctivě pracuje. Doufám, že nás dnes zachrání, jinak to může být průse.r.. včera jsem raději odešel na meeting, nedalo se na to koukat, bohužel..
-
-
možná je to tím, že kluci ze zámoří přešli na širší kluziště a bude se to ještě zlepšovat, dnes jsme se vrátili do turnaje, konečně to táhnou ti kluci z té stříbrné super 20tky. :)
-
-
Tou bude Matúš Rusnák, co jeho příchod znamená?
Co znamená přestup Matúše Rusnáka do Baníku:
▫️ tým ještě zrychlí
▫️ opět se bude nacvičovat 352/3412/343, protože na wingbeku je Rusnák nejsilnější
▫️ ohrožena je budoucnost Ndefeho a Jurošky
▫️ ale možná i Frydrycha a Blažka, neboť univerzál Ndefe může být v trojce pravý stoper https://t.co/DXqMesVz7G
— Michal Kvasnica (@MichalKvasnica) 26. prosince 2023
no Ndefeho budoucnost ohrožena určitě není, pač hraje dobře a zapadá do koncepce nového Baníku.. Pavel ho vyloženě srovnal, probudil a dostává z něj to, co v něm vězí.. hraje nejlépe, kdy zatím kde v lize hrál a jak si i kolega redaktor, se kterým máme opravdu výrazně odlišný pohled na fotbal, co ho tak čtu (už jsem to psal, ale to je ok - pluralita názorů je v demokracii běžná.. ), sám odpovídá, je to univerzál, i díky své rychlosti, kterou naopak Juroška neoplývá, čiže ten půjde z kola ven, byť má jako jeden z mála v Baníku slušné centry a v určitých zápasech a fázích zápasu, spíše proti slabším soupeřům se stoickou hrou, ho tam není zase špatné poslat. Ale Baník pustí určitě zase tak 5 hráčů. Nejsem si úplně jistý přínosem Madleňáka, asi se čeká i na uzdravení Takacse, aby se někde poslal minimálně hostovat, Tetour už to bude mít možná taky těžké po tom dlouhém zranění (+ věkové důvody, Baník má jeden z nejmladších kádrů v lize a bude to záměr jít tou perspektivní, dynamickou cestou hry..) + ještě budou další příchody, ale podobně nahnuté to má asi i Kali, který asi bude sám i chtít ve svém věku někde hrát..spíše než Blažka bych pak pustil Frydrycha. Mně se Blažek nezdál zase tak úplně marný na to, že tady byl tak krátce. Co by pak měla třeba Sparta říkat o přínosu Gomeze na tom samém postu za tu stejnou dobu.. to byl Blaža zase výrazně, výrazně lepším..