Přejít na výpis diskuzí
České hokejisty čeká souboj s papírově slabším soupeřem Dánskem
9.5.2013
12 příspěvků
-
Ahoj. Po internetu se právě šíří novinka, jak si vydělat nějaké peníze.. Hraju si s tím už od dubna a jsem nadšená *14* Kamarádi, kteří mi to poradili, jsou už dnes celkem vysmátí *1* Akorát je potřeba se na to podívat rychle, protože to brzy zkončí... Najdete to na http://www.Cervena-Cerna.cz
-
Tohle se mi líbí.Když se nároďáku nedaří, každej je hned chytrej, jak ten či onen stojí za prd, a jak by se to mělo dělat, kdo by se měl vyměnit a kdo kam postavit a když se to pak náhodou otočí tak se všichni svorně chytaj za ramena a řvou "kdo neskáče není Čech" . . .
Já to vidím tak, že do čtvrfinále postoupíme, možná o chlup, ale na to se stejně nehraje.Nastoupíme podruhé proti Švýcarům a pošlem je domů.A co dál, to pak uvidíme.Že sem optimista? a proč ne.A když mi to nevyjde, no chleba kvůli tomu levnější nebude. . . Fanoušek fandí i když se nedaří, ostatní žvanilové uměj jen na kdeco házet špínu.Hold sme češi no. . . -
Mi nehrajeme špatný hokej, ale záleží na trenérovi, jak složí tým. A to je hlavní důvod, jak vypadá náš nároďák. Aloise Hadamczik, na post tranéra nároďáku vůbec nepatří. A proč, to vypadá s vrcholovim sportem tak, jak vypadá? Protože se nikdo nevěnuje mládeži jako dřív a hlavně záleží na penězích. A to je kámen úrazu.
-
-
Jeste ze jsi jen Vasek z Plzne a ne trener narodaku...
-
-
Koukám že rozumíš hokeji. Co si o tom myslíš ty. Myslíš, že když nás poráží týmy pomálu o třídu níže, že je to v pořádku? Vyhráli jsme akorád jediný zápas z Běloruskem a to eště ze štěstím. Tak to o kvalitě nároďáku svědčí, že neni něco v pořádku. A hlavně s trenérem.
-
-
Podívej se na to jaký maj Švýcaři výsledky ty nižší třído *1*
-
-
A víš čím to je? Protože zlatá éra Českého hokeje končí. Generace z Nagana a zlatých hochů, kteří vozili tytuly mistrů světa, jsou nenávratně pryč. Teď tyhle kluky musí nahradit, mladší a stejně dobří, ale ti nejsou.
-
-
Jakej má vliv stagnace našeho hokeje na to, že Švýcaři porazily Švédsko a Kanadu?
Ovšem po včerejším výkonu našeho nároďáku už tak optimistickej nejsem no.
Mimochodem, zlatá a 2x bronz z posledních třech mistrovství mi zas tak tragické nepřipadá. -
A hlavně záleží taky na vedení celé naší hokejové federace a na pořádných trenérech. Mě by se třeba líbyl jako trenér repre. Růžička.
-
-
-
-
-
-
Hokej v tomto státě vypadá jako všechno ostatní, stojí za prd!! *12*
-
-
... včetně tebe :)))
-
-