Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

Moc se o tyhle ankety nezajímám, ale docela mě fascinuje, že se tam neobjevují sportovci, kteří se pravidelně připravují na Oktagon turnaj, případně nás reprezentují v zahraničí. Je mi jasný, že bojové sporty moc netáhnou, na druhou stranu to má ale obrovský ekonomický potenciál. Markéta Vondroušová je určitě skvělá a nadaná sportovkyně, ale ...

• Ukázal, že má předpoklady k tomu, aby se do vybrané
    společnosti sám propracoval. Hurkacze přestřílel ve vítězných úderech
    57: 48, stejně jako on dal 19. Statistiky mu pošramotilo deset dvojchyb a
    62 nevynucených chyb – daň za riziko a menší porci zkušeností.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/jakub-mensik-australian-open-druhe-kolo-porazka-hodnoceni.A240118_162210_tenis_ikuc

ještě nemám Kubu tak nakoukaného, ale podle mě má světový servis, stejně jako Jirka Lehečka, velice dobrý return a silnější forhend. Vypadá ale na komplexního hráče, líbí se mi, že už v tomhle věku dokáže zvážit, kdy je pro něj výhodnější ve výměně držet se v defenzívě, zvládá slušně taktiku na 17letého kluka. A je to snad první náš TENISTA, který v tak raném věku disponuje i sebevědomím, s tím mají naši kluci problém, narozdíl od holek. :)  Na tak mladého hráče hraje velice dobře. Podle mě má Česko docela kvalitní kapitál na možnost zase vyhrát Davis cup v příštích letech, protože tři takhle zajímavé hráče, v dobrém věku v top 30, protože i Kuba na top 30 určitě bude mít, to má málokterá země na světě. Kapitán Navrátil se musí tetelit. Jestli ještě najdeme deblistu, tak jsme rázem horkým kandidátem na opětovné vítězství.
    Hubi dnes nehrál ale svůj nej zápas, viděl jsem ho už hodněkrát, podle mě mu i nevyhovoval pomalejší povrch v té Kia areně, nezdálo se mi to dnes moc rychlé, v USA to při US open lítá daleko více. Ale zase se hrálo už pozdě večer, v jiné vlhkosti vzduchu, to jsou míče pomalejší než v těch australských vedrech. Hubi potřebuje rychlý povrch, jinak se proti němu vyplácí vracet. Pokud nemá super den, tak je schopen se vyházet a soupeři ten zápas odevzdat. Kuba se i velice dobře pohybuje na kurtu. Je zajímavý na tenhle věk. :)
    10 dvojchyb pak není na 5 setů moc..

• V tamní lize nakonec Henderson odehrál sedmnáct zápasů, ve
    kterých si připsal čtyři asistence. Kvůli rodině žil v sousedním
    Bahrajnu, protože ani práva žen nejsou v Saúdské Arábii na úrovni
    odpovídající evropským standardům.Nespokojený teď ze země odejde zadarmo, přestože jej klub vykupoval za téměř čtyři sta milionů korun.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/saudska-arabie-jordan-henderson-ajax-amsterdam-prestup.A240117_095642_fot_zahranici_duff

jak jsem už dříve psal, tohle je pro Alíky další prodělečný podnik, stejně jako třeba ona stavba lineárního města, kterou architekti zavrhli už před 100 lety tuším.
    četl tohle výše o problémech ženy fotbalisty Hendersona Rafík, když to Alíkům podepisoval? Dost mě tím překvapil, protože je to pro mě stejně jako třeba Roger nebo Andy Murray člověk s hlubokými zásadami (viz. třeba jeho glosy k okupaci Ukrajiny soudruhem Putinem). Někdo by mu měl říci, aby s sebou na tohle "angažmá" nebrával svou sympatickou paní, zcela jistě by se v zemi Alíků necítila komfortně.. :)

https://www.idnes.cz/sport/tenis/rafael-nadal-ambasador-saudska-tenisova-federace.A240116_163226_tenis_rou#cxrecs_s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit