Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reakce na jindrich 2309:

    No - spíš to, že je totálně rozhodilo vyloučení Chytila...

  • tomasperny

    Jako bylo to krásné pokoukáníčko, za předpokladu, že jste fandili Albánii. Upřímně se na ten fotbal nedalo koukat a ten výsledek to korunoval. Šilhavý by se měl chytit za nos a odejít sám a ne se nechat vyhodit. Protože tohle je fakt ostuda. A vyjádření některých hráčů taky šílené. Myslím si, že by někteří měli po zápase jít do venkovní sauny, uklidnit se, poradit se a pak teprve mluvit na kamery.

  • https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/euro-2024-kvalifikace-albanie-cesko-online-zpravodajstvi-live.A231012_141615_euro-2024_duff

    takhle jsem to říkal dnes kolegům v práci, že to je 2. rozumná varianta. Jenom jsem ji sem nepsal, pač jsem zároveň četl Kuchtiče, jak nejraději hraje devítku a i se mi zdá, že je všude jinde poloviční, tak snad mu to dnes vyjde. Jinak Mojmír určitě jo, jen nevím, jestil takhle plýtvat dvěma excelentními hroťáky hned na začátek. Myslel jsem, že tam jeden nebo druhý půjde v průběhu už na unavenou obranu Albánců, abychom drželi a stupňovali případně tempo. Jinak bez námitek, ten výběr základu je logický. Debata by mohla být o rozestavení, ale tohle jsou kluci zvyklí hrát, hrajou ti, co mají formu, čiže trenér udělal maximum. TEď je to na nich. :)

  • Tak to bude pokoukáníčko. 

    • Říkal jsem, že to bude pokoukáníčko.

      Naše baletky dávali veliký pozor, aby se náhodou nezpotili, nebo aby se jim neponičil gelový účes. 

      Hlavně, že panu Coufalovi tolik vadí kritika výkonu něčeho, co kdysi bylo národním mužstvem. Co nám poví teď? Že jako bylo hrbolaté hřiště? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit