Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/radim-rulik-reprezentace-jalonen-hadamczik.A230629_182114_reprezentace_rmp?zdroj=vybava_recombee

jenom bych Radimu Rulíkovi připomněl, že je to trošku jiný level hrát proti nej hráčům NHL a klukům z juniorky, kteří ještě nejsou 100% hotoví. Plus, že měl asi na mysli Třinec, který hraje defense hokej, ale to je play-off hokej, podobný tomu turnajovému právě.. Navíc z Třince tam byli právě kluci, kteří mají sakra tah na branku - ofenzivní bek Kundrátek nebo Voža, který hraje zámořským způsobem, čiže tuhle poznámku si asi mohl odpustit, pač to byl zjevný útok na Třinec, který ho vyřadil s Pardubicemi, i když měli štěstí, tak se tak stalo i s hokejem, který už praktikují roky a on se na něj mohl s Pardubkama připravit.. :)
    souhlasím s Karim, že na otevřený hokej nemáme generaci. Radim se o tom bude muset přesvědčit, pač doufám nechce stavět repre jen na hráčích U20. Pokud přijede Kanada, USA, Švédsko, Finsko, Švýcarsko dominantně se seniory z NHL, dopadneme stejně jako nyní, pač ti mladí budou mít proti těm hrajícím už roky NHL úplně stejný deficit.. Ale jsem pro tuhle cestu taky. Lojza ale nemůže tvrdit, že když ji nyní nastoupíme, že cíl je medaile. Musíme se furt dívat na kádry ostatních týmů..
    Nám nyní nechyběli jen 2 klíčoví hráči (Chytil, Sedlák, podle mě i Chlapík), kteří vypadli v průběhu šampionátu. Omluvenky přišly od rekordního počtu hráčů hrajících NHL, Jířa nebyl zdravý, a to je podle mě taky jediný bek z těch mladých z U20 (Radim říká v článku, že ještě Špaček, který udělal progres v téhle sezoně - neviděl jsem ho hrát od U20, tak respektuji, čiže máme 2 tedy, ale furt ta obrana musí stát na hráčích jako Kundrátek, Kempný se zkušenostmi z NHL, kteří 100% mají na to hrát proti těm týmům plných hráčů NHL). Ty mladé U20 bychom měli dávat spíše do útočných lajn, s tím souhlas a tam vidím větší prostor pro jejich uplatnění už nyní v Praze, Kari by je určitě vzal, ale hráli v zámoří play off. U20 podle mě nestála na zadních lajnách, ty překvapily, ale bylo to i trochu o štěstí, což při turnajovém způsobu mít musíte vždy..
    Ale jsem pro, že by se mělo přistupovat k naší repre stran skladby z hráčů, kteří hrají zámořským stylem hokeje z důvodu zapracování pak těchto mladých. Ale stavět cíl na mediali, tam se musíme pořád ještě dívat na to, kolik našich nej hráčů odmítne reprezentovat + s čím přijede soupeř, bohužel.. Může pomoci ale domácí prostředí, to nepopírám + ti hráči ze zámoří mají dobrý návyk hrát naplno každý zápas..
    Ale určitě bych neházel vinu na Kariho za tento šampionát, pokud mu nenahrály okolnosti - omluvenky, zranění. To jsem ještě neslyšel nikoho ze svazu tímhle argumentovat. Nebylo to jen o vypadnutí dvou hráčů, odmítl rekordní počet..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit