Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha už dejte Bílkovi a jeho klukům pokoj. Pořád jen kritika. A že vyhráli a jedou na mistrovství, to je jako nic? Hlavně novináři a televize by se už mohli vzpamatovat a obracet veřejné mínění k optimismu. Připadá mi to trochu jako mistrovství světa v Chile, rok 1962. Před odjezdem jak je zbytečné tam jezdit, vždyť si udělají jenom ostudu a potom krásné finále s Bazílií, kde jsme dokonce po Masopustově brance vedli. Potom bylo slávy a to se novináři zase jednou přiživili. Takže hoši od médií, přestaňte blbnout, a Bosáka už vyhoďte z televize. Nablekotal se toho dost.
  • Na EURU dopadneme s naším stylem nakopávané hodně špatně.
  • Souhlasím, s tím, že někteří hráči spíše ubližovala hře národního týmu, než aby mu pomohli. Myslím si, že by trenér Bílek měl odejít dokud je čas. Nemá charizma ,jsem přesvědčen, že není ani odborník s citem pro sestavení dobrého týmu. Minimálně je potřeba nahradit 5 hráčů, kteří nemají na to reprezentovat.
  • Na jednu stranu jsem rád,že jedeeme na euro.Ale na druhou stranu za předvedenou hru se můžeme stydět.alespoň,že mladší hráči hráli vcelku dobře. Ti starší si nedali přihrávku a zpracování míče katastrofa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit