Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-od-fanousku-to-poradne-schytal-zklamany-nejsem-rika-cerv-o-traskavem-prestupu-5012770

šak to je dobře, že je ostrý v zápase, to šestka musí být.. pak budete na Letné ještě někteří rádi, že tam je... to je dobrý pick scoutingu Sparty, takové rváčky tahle nová Sparta hledá.. už tam není téměř žádný fotbalista z toho bývalého kádru z minulých let. četl jsem teď rozhovor na idnes s Larsem předevčírem, asistentem, má správné názory a v něm Brian tu oponenturu bude mít jako Jindra na Slavii v Houšťovi.. což je v týmu vždy důležité.

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-vysvobozeni-pro-danka-ceka-jej-rocni-hostovani-v-pardubicich-5012603

anebo by z něho Kovy mohl udělat toho levého beka nebo halvbeka.. 😍

• podle mě máme špatné rozestavení, přešel bych na 3-5-2, stáhl Čvančaru a posílil ten střed Lingim..

• Krejča fajnově přečíslil, zase rozhoduje ta jeho touha vítězit... :) mně se náhodou líbí, experti ho kritizovali, tuším kolega Hyský, ale on se snaží tu zálohu podpořit, pač tam jsme dnes plonkoví, nemáme tam důrazného hráče, proto jsem tam chtěl Lingiho, ale Krejča to tím důrazem vyřešil.. :)  mně se úplně nezdá Provod na halvbeku, hlavně rychlostně.. nemáme tam teď hráče, pokud není Juras, škoda, že Daněk tohle nechce hrát, měl by pro to předpoklady - rychlost, drzost, hra 1 na 1 a nemá ani špatnou kopací techniku.

• myslím, že v rámci tohoto zápasu měla hodně práce i česká zásahovka, pač to vypadalo u toho golu albánskou, že je přítomno celé albánské pražské podsvětí.. :) jenom se snaží být inkognito v davu na tribuně.. netuším, proč střídá Krejču, do tlaku ne moc rozumné..

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-pikantni-boj-sparta-se-o-libereckeho-cerva-pretahuje-se-slavii-5012536

Červíka sem chtěl do Baníčkuuu.. 😉😎 Kali možná skončí na stoperu nebo někde venku, Tety za chvíli skončí (navíc je to pro  mě spíše box to box osmička) a zůstává jen Boula, který teď hraje podle mě svůj nej fotbal v Baníku a trošku ofenzivnější a univerzálnější Rigo..

• Jak se trenér Trpišovský s odchody smířil? Chápe je? Chápe
    ekonomiku klubu, ale nikdy se s tím nesmíří. Třeba Lingra přivedli
    trenéři z Karviné, jde o hráče podle jejich vize. Z jeho odchodu byli
    tedy nesmírně frustrovaní, čemuž rozumím. Na druhou stranu vidíme, že
    tento náš model funguje. Za posledních sedm let jsme sedmkrát postoupili
    do základních skupin evropských pohárů. Srovnatelné s námi je snad jen
    Dinamo Záhřeb. A když nepostoupili do Ligy mistrů, prodali hráče za 35
    milionů eur. Takže nejen Slavia musí prodávat. To je rozdíl mezi Slavií a
    Spartou. Daniel Křetinský povolí ročně jeden velký odchod. Může si
    dovolit neprodávat Kuchtu či Krejčího. U nás je to jinak. Ale teď jsme v
    situaci, kdy už máme splněný rozpočet, budeme na nule nebo v mírném
    zisku. Důležité jsou sportovní cíle i ekonomika klubu. I Ajax nebo
    Benfica Lisabon prodaly několik hráčů základní sestavy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/jaroslav-tvrdik-posily-prestupy-rozhovor.A230907_033103_fotbal_malu

to je to, co jsem psal, a co dostane Spartu před Slavii v příštích letech. Protože se zdaleka netrefíte do všech posil, popř. tyhle potřebují někdy čas min. půl roku, rok na adaptaci.. Navíc Sparta má výhodu v Brianovi, který je fakt výborným scoutem. Na koho zatím ukázal, tak se chytl. Jestli jde za ním i Birma, tak je tenhle Dán 100% zatím,  pač i ten Australan, který odešel, přihrál Spartě titul ve 2 zápasech, které se mu povedly..
    Ajax sice Jardo prodával, ale jak dopadl. Měl nejhorší sezonu za desítky let tu poslední a tuhle rozjel taky báječně, nyní remíza na podprůměrném Sitardu, to není dobrý příklad. Museli udělat toho Chorvata z Dinama, protože jim tam na stoperu hořel 17letý kluk z akademie. NA STOPERU!! :) ale museli ho tam postavit, pač zběsile prodávali.
    Taky nevím, kterého z těch dvou by měl Tijani nahradit, jestli Olayinku, tak na to nemá technicky a jestli Juráska, to je úplně jiný post Jardo, ale úplně jiný.. ;) Tijani je bijec do boxu. V lize může být platný, ale v Evropě si podle mě ani neškrtne, tam vám moc nepomůže díky té jeho slabé technice a špatnému krytí míče.. tam s ním ti kvalitnější stopeři nebudou mít problém. Spíše možná může překvapit vzduchem, nebo jak říkal Jindra pomoci při standardkách na obou stranách hřiště. Ale za mě jste za něj dali raketu, tohle byl určitě daleko, daleko lepší obchod pro kolegu Mikloška.. ;)
    Baha chtěl Arsenal?? to se nedivím.. opravdu nebe a dudy mezi ním a Juráskem. Jurásek to musí potvrdit ještě venku, Bah hrál opravdu velice dobře i v pohárech, uměl jeden na jednoho, to jsem u Juráska bohužel neviděl..Přitom měl jinak vše ostatní, co Jurásek, určitě za mě lepší hráč..doufám, že tam za něj máte ještě hezká procenta. :)
    Bolka určitě dělá dobře, že licituje o Kušejovi. Nemají s ním ani kam spěchat. Bojují letos určitě o poháry, mohou si ho pak udělat ven sami, až ho tam ukážou, nebo v klidu v dalším přestupovém, jen neslevit ze svých představ. Pač to podnikání ve fotbale tady u nás je tak dominantně v červených číslech pro většinu..nemá to bonitu, tak musíte být tvrdí aspoň v jednání o odchodech té hrstky talentovaných hráčů. Stejně tak Baník začne prodávat přímo ven, jakmile se ukáže trošku v pohárech, má tam pár hráčů, kteří nemusí vůbec přes Prahu..Pokud Jarda píše, že až tím odchodem Lingra se dostanou na vlej-vylej, tak z toho vstávají vlasy na hlavě, pač Slavie tady dělá největší obraty, přitom mají problém držet vyrovnaný rozpočet i tak. Za mě šel Lingr za málo, ale koresponduje to s tím, že mu dobíhala smlouva. TAk snad si tam dala Slavie aspoň vysoká procenta v bonusech, pro mě to je zase hráč, kterého bych neprodal pod 300 mio..

• Slavii teď chybí tahouni v tom středu. Uvidíme v derby, derby a to srovnání vše ukáže. Líbí se mi mladý Jurásek, ale nemá ještě tolik těžkých zápasů za sebou, uvidíme, jak se v nich ukáže. Hodně vám nyní ukázal ten Luhansk, jak Jarda sám zmínil. Jindra sice říká, že se mu ten tým zdá lepší než před rokem, ale Luhansk není Sparta a není to ani Plzeň pod trenérem Koubkem, který z ní dostává konečně maximum a v konstantních výkonech.. Karviná pak není měřítko, při vší úctě k nim.. Teď příjdou ty těžké zápasy, na kterých se ukáže, jak moc Slavia utrpěla těmi přestupy... jestli tam nebudou opakované výkyvy... sám jsem na to zvědav.
      Naopak si myslím, že Ousou na hostovačku je rozumný ekonomický i sportovní krok. Líbí se mi ještě ten Ogungbayi a Slavia má na hostovačce ještě toho Singateha, ten se mi líbil v béčku minulý rok sice jen v jednom zápase, ale tam hrál opravdu dobře a ukázal potenciál, už nevím, proti komu to tehdy bylo..
      a gratulace k dědečkovskému stavu. :)

• + tam má Slavia Filu, ale to už jsem psal, že nechápu, proč dělali Tijaniho za takovou raketu, když mají takového komplexního, technicky daleko lépe vybaveného, navíc i hlavičkáře, schopného hrát zády k bráně, na hostovačce v Teplicích.. Fila je přesně do hry Slavie navíc.. jak jsem psal, když už ho z Bolky podepsali, úplně chápu, že ho podepsali.. dneska je to nej hráč našeho výběru v U21

• konečně posila na slabé místo Sparty. :)  tak uvidíme, každopádně už teď je možno říci, že lepší dělat něco, než nedělat nic.. jsem na něj zvědav. poslední pravý bek ve Spartě byl Kadeř a ten Sovět, co se pak chytl v Petrohradu a hrával tam i Ligu Mistrů..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit