Přejít na výpis diskuzí
Hokejisté chtějí po dvou vydřených výhrách překvapit Kanadu
12.5.2013
11 příspěvků
-
snaha je,ale opět zbytečné vylučování.Jestli z Kanadou prohrajeme a Norsko zvítězí nad Švycarskem,náš i Lojzův osud budu spečetěn a mnoha hráčů,kteří v repre nemají co dělat také.
-
Ha,ha, *4*
-
No, já myslím, že i když vyhrajeme a postoupíme, či prohrajeme a pojedeme domů, tak nejen že chleba levnější nebude, ale bude dál podražovat, Kalousek dál zvyšovat daně a Müllerová přijde s tezí, že sKarta je nezvratitelná....Kouknu se v poklidu a je mi jedno, jestli prohrajeme třeba deset nula, v dnešní situaci, v níž se jako lidé pod nadvládou zlodějů nacházíme, nám mohou být hokejisté klidně ukradeni...Alespoň mě určitě !!!
-
-
Ježíš to je ale mozkovej průjem. . .
Víš hochu, on nikdo kdo na ten hokej kouká, nepočítá s tím, že by byl levnější chleba nebo že by kvůli tomu vyhodily Kalouse od koryta.Je to o tom, že se tam skupina lidí snaží hrát za Českou republiku.Reprezentují nás na mistrovství světa.Ale to tobě asi nic neříká že.Tobě je vlastně šumafuk odkud pocházíš a kdo seš . . .a sport ti asi taky neříká nic že.Proč sem ty bláboly musíš dávat když je ti jedno? -
-
Zatím se snaží akorát dělat ostudu,souhlasím s tím že chleba levnější nebude,je mi šumafuk odkud jsem,sport je jen o penězích a ty bláboly píšu, protože je to můj názor. Sportu zdar.
-
-
-
Lojza ven
-
No bohužel jen chtějí překvapit, Kanada určitě nic nevypustí, nejsou to žádní nazdárci a nám navíc musí pomáhat Švýcaři, no nevím, nevím, zdá se mi, že letošní MS je asi uzavřená kapitola, i když bych si moc přál, aby to vyšlo. Tento tým nemá vůdce, který ostatní strhne a bohužel to je jen obraz našich současných hráčů. I tak se asi naposled kouknu na hokej a budu našim přát, aby nejeli domů s ostudou.
-
Ahoj, po internetu se právě šíří novinka, jak si vydělat nějaké peníze. Hraju si s tím už od dubna a jsem nadšená *14* Kamarádi, kteří mi to poradili, jsou už dnes celkem vysmátí *1* Akorát je potřeba se na to podívat rychle, protože to brzy zkončí.. Najdete to na http://www.Cervena-Cerna.cz
-
-
Vykašlete se na to, hraje se to na elektronických kasinech už celá desetiletí. Říká se tomuto riletovému systému "Martingalke a hrával jej už Ludvík IV na kamenných kasinech. Princip je zdvojovat sázky na vybranou barvu, kdy v případě prohry v příštím hodu padne výhra , takže získáte obě sázky nazpět + 1 (EURO např. ) navíc. Jenže ta pravděpodobnost platí jen na těch ruletách, kde ji roztáčí krupiér. Za Ludvíka IV se to hrálo, jelikož král zdvojoval sázku, až mu padla barva a vyhrál. Asi jako Putin našel při potápění více amfór, než celý svět dohromady...Dnes se Martingale na kamenných kasinech hrát nesmí, ale na elektronických ano. A ty řídí počítač, stejně, jako hrací automaty. Také někdy někdo na nich občas vyhraje i vyšší částku, záleží n aseřizení programu. A n atěch elektronických ruletách je to totéž. Chvíli budete hrát jednou vyhraji, jednou ne, až do okamžiku,, kdy vás automatická ruleta chytí do pasti a stále vám hází špatnou barvu,ale vy zdvojováním sázek upadnete do "geometrické řady", chcete prohrané sázky dostat nazpátek, až prohrajete úplně všechno a skončíte. Takže, bacha na to, ale kdo je milionář či hrabě Monte christo - proč ne ??? Obyčejného človíčka to ale oškube tím, že aby dostal sázky nazpátek, tak mu dojdou peníze....
-
-
No jestli náhodou vyhrajem a někdo pak přijde s tím, že předchozí zápasy byla taktika tak asi umřu smíchy.
Jako je fakt, že ten náš hokej na letošním MS je docela bída, ale já jsem optimista. Pořád věřím, že to do toho čtvrfinále nějak umotaj a podruhý se Švýcarskem neprohrajem.No nechám se překvapit. -
*1* *1* *1*