Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kua ten Chlapík by měl jet, mně se líbil i včera.. má hodně rychlé a šikovné ruce, ještě si ho pamatuju ze Sparty + hrál teď tuším v silné švédské lize. máme ale silný team letos, i na golmanech. :) když budou všichni bojovat, tak musí být medaile

• sry v Ambri hraje..hlavně, že jede.. mně se taky líbil jako Karimu teď ty matche..

• https://www.idnes.cz/hokej/ms-2023/cesko-svedsko-ceske-hry-kari-jalonen-rozhovor.A230506_203313_ms-hokej-2023_ivt?zdroj=vybava_recombee

podle  mě to, co zmiňuje Kari - ta soubojovost a že jsme  v ní byli dobří - dělá právě to, že hrají hráči jako Voža nebo Černoch. Ztrhnou ostatní v týmu..Ten útok by měl zůstat po kupě, pač Švédové mají podle mě podle jmen silnější tým než Finové, my je ale přehráli. Dost možná budou mít nejsilnější kádr na MS na papíře. Voža navíc musí přivézt pohár nebo medaili, jinak to ten jeho nejstarší pětiletý syn nepochopí, proč byl pryč..😂 Z Budějek, kde měl malé kamarády, se prý odstěhoval jen, protože mu Voža slíbil pohár z Třince. Teď se na něj furt ptá, pač ho ještě asi neviděl, když Vožu stáhl Kari zase do repre..😀 Prý má Matyáše, Tobiáše, Eliáše. Furt má jak pokračovat s ženou. Další bude Goliáš.. Ten chlap je podle mě reklamou na hokej, akorát se zbytečně dlouho schovával.. :)

• proto těmto hráčům jako Voža nebo Černoch říkám srdce týmu. V rozhodujících momentech to mohou překlápět na naši stranu tím, že tu svou energii přenesou i na ostatní. A nesmíme zapomínat ani na marketing repre.. 😂přečtěte si rozhovor, kdo má VIP, s Vožou na idnes.cz/hokej  Musí to být sranda, už ten začátek je super..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit