Hraje se snad fotbal na jiné planetě? ptají se Číňané
-
https://www.idnes.cz/sport/tenis/thiago-seyboth-wild-daniil-medvedev-roland-garros-sok-ohlas.A230531_103047_tenis_ikuc?zdroj=vybava_recombee
thiaga dám tady, pač to souvisí s tím, co chci napsat. Tohoto nového Gugu Kuertena sleduju tak dlouho jako Carlitose Alcaraze. Sledoval jsem ho i na insta, než jsem v covidové době nabyl dojmu, že bude více pěstovat asi vztah se svou přítelkyní, než tennis. Zatímco drtivá většina hrála totiž přípravné turnaje v covidu, tak Thiago tu dobu pojal po svém a začal cestovat Evropou s přítelkyní. Což mělo za následek, že do toho tenisového vlaku nyní zpět 2 roky nemohl naskočit, já už jsem nad ním zlomil hůl, že skončí s tímhle mega talentem na challengerech.. čiže tohle není překvapení ani tak z pohledu jeho talentu, ale spíše toho, že to zvládl se snad vrátit a příště už si rozmyslí, jak naložit s tím, pro co se tak nadřel, pač tennis hraje určitě od 4-5 let, takhle většina takhle dobrých hráčů začíná. :) jsem rád, že je zpět, ještě to tam může větrat pár kol a být klidně i černým koněm třeba až do závěrečných bojů, vůbec by mě to nepřekvapilo. Sledoval jsem z mladých, nastupujících jen jeho, Carlose, Sebika Kordu, co se pod Radkem Štěpánkem tak zlepšil a Nakashimu díky jeho univerzitní jízdě + pak na ITF a challengerech. Ale Naka skončí, se mi zdá, na challengerech. Tohle je asi největší zklamání amerického tennisu za poslední dekádu..ten už měl být nyní tam kde Sebík. Jakože Sinnera už mám dlouhodobě za talent, ale tam si myslím, že to je hodně o hlavě u něj, pač talent má fakt obrovský, kdo tennis trochu sleduje. Možná byl u něj problém i s nabíráním svalové hmoty, je fakt hodně hubený..