Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ve španělsku je to stejný jako u nás.
    chcípají tam hlady, mají tam 20 % nezaměstnanost, lidi tam žijou na ulici ....
    ... ale staví si a opravují za desítky miliard
    • Prosím o vysvětlení, s jakým státem srovnáváte? Pokud srovnáváte s námi (tedy s ČR) tak jste vedle jak ta jedle. U nás není 20% nezaměstnanost, nemám pocit, že by lidé umírali hlady a ani že by lidé žili na ulicích. Naopak, u nás tedy (v ČR), kdo chce pracovat, tak pracuje a současná nezaměstnanost 5,9% by se měla přejmenovat na "Nezaměstnatelnost". Jinak si nedokážu vysvětlit, proč firmám chybí zaměstnanci, když na úřadech práce je několik stovek tisíc nezaměstnaných. Prostě někomu se pracovat nechce.
      Zajímalo by mě, zda jste ve Španělsku byl, když toto píšete? Já tam byl a nikoho umírat hlady jsem neviděl. Naopak jsem zjistil, že ve španělských firmách mají lidé 35 dní v roce dovolené - možná to je ten problém Španělska.
    • Něco na tom je, nicméně mi uniká přímá souvislost se zesnulým Johannem Cruyffem. Když už se stadion vybudoval, nevím proč by nemohl nést jméno velikána fotbalu.

      I když jsem toho názoru, že více by si J. C. takovou poctu zasloužil v rodném Nizozemsku...
      • Souvislostí by patrně mohlo být to, že je - co do počtu získaných trofejí - druhým nejúspěšnějším trenérem v dějinách klubu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit