Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdysi jsem Kvitové fandil. Ale po velkých úspěších jsem se "lekl" jejích silných řečí o její formě a brzkém postupu v žebříčku a té sebechvály.
    Už jsem tušil, že je zle a ..... už je to tady.
    Nemám ji prostě rád za tu její namyšlenost. Namísto toho, aby se vzpamatovala a začala tvrději makat, jakoby hrála ze setrvačnosti.
    Vždyť každý vrcholový sportovec ví, že čím výše se člověk ve sportu dostane, tím náročnější je postup výš. To ale Kvitová asi jakoby nechtěla vědět.
    Mnohdy jsem už nemohl její prohlášení poslouchat !!!
    Vadilo mi, když už předem věděla, že má dobrou formu a že by to "mohla dát...".
    To přece nemůže nikdo a hlavně tak mladá ženská prohlásit před utkáním se soupeřkami světové špičky !!!
    Teď nevím: nechci jí přát nic špatného, ale měla by se brzy vzpamatovat a začít makat. Jedině tak může dále postupovat !!!
    Další možností, která není zrovna nejlepš a nejsem zastáncem této možnosti, je padnout v žebříčku hodně dolů, aby si uvědomila, že musí zabrat a získat více pokory a respektu k soupeřkám. Odhodlání k boji a pevná vůle se nesmí zaměňovat se sebechválou !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit