Přejít na výpis diskuzí
Kvitová, Rosol a Šafářová končí. Štěpánek deblový titul v Melbourne neobhájí
17.1.2013
3 příspěvky
-
Dost jsem to předvídal.
Kdysi jsem Kvitové fandil. Dnes by si měla najmout psychologa, který by ji nasměřoval do reality, který by ji pomohl vrátit určitou míru pokory a respektu k soupeřkám.
Poté, co vyhrála Wimbledon jí narostla křídla, byla dost namyšlená a už se viděla v čele žebříčku. Každý normálně uvažující člověk ví, že čím výše je tenista v žebříčku, tím náročnější je postup o stupeň výše. Jenom ta namyšlená dáma to neviděla. Jak si vzpomínám, přes média vzkazovala soupeřkám, že je porazí a že "to dá".
A nevím, do jaké míry se dá věřit těm jejím zdravotním problémům nebo to byla jenom kamufláž, aby to bylo možné na něco svést.
Když už porážela velké hráčky, tak asi něco v ní je. Ale není silná psychicky a je pořád dost namyšlená. Pokud něco se sebou neudělá nebo jí někdo v tomto nepomůže, půjde ke dnu. A pokud tuto podstatu problému Kvitová neuzná, tak mi ani ten její pád na dno nevadí. Pokud by to uznala a něco se sebou začala dělat a bude to cítit i z jejích mediálních proslovů, pak jí budu fandit ať zase hraje dobrý tenis. -
-
Nějak tak to bude, souhlasím :-)
-
-
Já to říkala, myslí na mrdačku a ne na tenic, jó, taky ji svrbí.