Přejít na výpis diskuzí
Medailový sen se rozplynul. Soukalová dojela v závodě s hromadným startem čtvrtá
13.3.2016
14 příspěvků
-
Nemusí dostat nějakou placku i když bych jí to moc přál. Nikdy žádný závod nevynechám u TV. Zaslouží si aby každý před ní smekl a s pokorou se ji poklonil jako to ona dělá když gratuluje vítězkám i pořadatelům, ale toho si asi nikdo moc nevšimne. Žádná ze závodnic toto nikdy neudělala co pokaždé dělá Gábina. Moc ji držím palce aby vyhrála celý svět. pohár. Gábino jen tak dál.
Je to mladá holka a většina lidí by se měla chovat jako ona, potom by to na tomto světě vypadalo úplně jinak. -
-
Máš pravdu.... a ještě bych doplnil, že nezapomene poděkovat servisu a po štafetách za výkon svým kolegům, respektive kolegyním.
Líbí se mi její přístup a škoda, že placka nevyšla, ale není třeba věšet hlavu, prostě bude příště.... není každý den posvícení. Věřím, že jí vyjde ten Světový pohár.
Její vnější vzhled nehodnotím, protože mi to nepřísluší.... a jak tady u nás spousta lidí hovoří o tunách make-upu, velikosti naušnic a barvách očních stínů a hustotě řas - to je čistě její věc a když se tak cítí dobře, proč ne.
Jen bych se trošku pozastavil nad tím, zda skutečně bylo nutné jet závody v Kanadě a USA, když hlavní soupeři se připravovali v Evropě, to mi trošku nešlo na rozum, ale snad se v tom trenéři rozeberou, zda to bylo či nebylo dobře. Jsou to jejich kompetence.
Závěrem se sluší poděkovat za reprezentaci naší země, protože jsem si nevšiml, že by někdo něco odflinkával a snažil se ze sebe vydat to nejlepší.... a že to nevyšlo? Soupeři byli lépe připraveni, někde selhala hlava a jindy nezafungovalo štěstí, ale určitě se nad tím realizační tým zamyslí a vyvodí závěry. -
Sládek byl zase kdysi jediný a první, který poděkoval svým voličům.
-
-
-
To nevadí, snažila se! Ale v soutěži krásy je na prvním! *3*
-
-
Děláš si p.d.l?
-
Jednak nejde o soutěž krásy, druhak nemáte pravdu. S tím, že má být nejhezčí biatlonistkou, přišla v první řadě česká média. Ono se totiž najde poměrně dost biatlonistek, které jsou "hezčí" než Gábina, jen nemají potřebu na sebe před startem závodu na mistrovství světa patlat tunu make-upu. Ani neodjedou půlku závodu s brýlemi na čele, snad proto, že nepotřebují, aby vyniklo, jak mají nádherně namalované oči...
-
-
... jsi největší primitiv v této diskuzi, ubožáku, a jinde to nebude o moc lepší :))))
-
No tak musíme se trochu pochválit, ne? Všichni chlapi jsou vodvařený z její "krásy" a budou ji velebit i kdyby byla poslední. To už není sport, ale tupý čumění do bedny, Gabča jede, já se po...ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů *7*
-
-
... ty jsi zřejmě vodvařen z lahváčů, balíku :)))
-
-
-
Jeden velkej, nekonečnej trapas. Soutěže krásy se konaly jinde, tohle je tvrdá řehole, sport. A vím o čem mluvím!
-
-
... ty jsi trapas, napiš, kolikrát jsi byl v čemkoli na bedně, ty vychlastaný mozku :)))
-
Trapas, kam jsi to v životě dotáhl ty když je to nekonečnej trapas. Když víš o čem mluvíš, tak si určitě byl na MS a reprezentoval jsi tento stát. Čekám jak napíšeš své jmého a hezky se pochlubíš.
-
-
Vyhrál jsem celoškolní kolo olympiády v běhu na 800 metrů, ve čtvrtce jsem byl (jako Gábina) bramborovej. V okresním kole to dopadlo na TOP TEN - 9. pozice z devíti.
Potom jsem se 2x zúčastnil beer-tour race (3 km a 6 piv) - v duchu coubertainovského není důležité vyhrát, ale nepozvracet se. A to se povedlo jenom jednou...
Soutěže krásy v rámci těchto závodů bohužel nebyly, v tom mám proti Gabče nevýhodu. -
-
... už jsi to podělal poprvé tak, že to nikdy nenapravíš, balíku :)))
... 800 metrů jste, tipuji, běželi dva, jenom blb se chlubí nějakou celoškolní olympiádou
-
-
-
-