Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/michal-tomic-slavia-slovacko-mlada-boleslav.A230203_195527_fotbal_ten

    dovoluji si vyjádřit pochybnosti, že by treninky Svědi a Jindry nebyly podobné náročností, jak jsem tak i slyšel o Svědově náročnosti a vidím i ty formace na hřišti, do kterých se hráči Slovácka poctivě vracívají, jde tam vidět systém, že každý zná svůj prostor - to jsou věci z tréninku, to je obrazem hry dobrého trenéra, že umí vtisknout tvář týmu. Navíc s opravdu hodně zkušeným kádrem hrají tempo fotbal.. Když vidím Kácu, jak dobíhá míče do prázdné brány po chybách golmana, tak si říkám, že umět takhle připravit staršího hráče na sezonu, to už je trenérská alchymie celého trenérského týmu, včetně kondičáků, ale i treninky má Svěďa určitě ve stejném tempu jako Jindra, o tom jsem přesvědčen zrovna u těchto dvou..
    Ti Slováci jsou fakticky nevychovaní většinově.. navíc tento Tomič mě nějak abnormálně nezaujal, jsem na něj zvědav osobně, Bolka bere hrozně moc hráčů, se mi zdá, mají dobrého trenéra, ale já už bych tam hráče, o kterém bych uvažoval do budoucna, a chtěl bych ho vidět hrát, být Slavií nedával. Nebo je to tak, že ho chtějí otestovat, jestli je schopen se prosadit v konkurenci Bolky vůbec.. Já si myslím, že to od toho kolegy Bílka byla hodně diplomatická slova, Slovácko mám poměrně nakoukané a více se mi tam líbí třeba ten Doski, to je daleko větší talent, než tenhle Tomič, tvrdím.. :)

  • jsem slyšel, že čáp už koupil po tomhle kole zase drony, tentokrát ale bojové, to už není sranda...

    https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/pardubice-slavia-stadion-sektor-pro-hosty-jaroslav-tvrdik.A230202_152612_fotbal_min?zdroj=vybava_recombee


    tak já nevím, co se tady Jarda rozčiluje. Slávističtí fanoušci mají šílenou pověst + podobně to bylo v sektoru hostů uspořádáno už v Opavě a nikdo to neřešil, když byla v lize. Navíc pardubický klub je rodinným klubem, nechtějí mít problémy, platit zbytečné pokuty, hlavně, když přijedou takhle nastavení fans..
    Jarda má družby s Východem - čajnou, nyní úplně pochopitelně morálně navázal družbou s Arabáči. Peněz na pokuty dost.. Pardubice si drží charakter a ten charakter ale vyžadují i od hostujících fans. Za mě nic, co by šlo nějak kritizovat, je to na bezpečnostních manažerech daného klubu..Navíc mají nový stadion, nechtějí ho mít jen týden..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit