Přejít na výpis diskuzí
Nad Abrahamovou budoucností visí otazník. Zkusí superbiky?
19.10.2015
5 příspěvků
-
Karla Abrahama sleduji dlouho,ne že bych byl uchvácen jeho kumštem za řídítky,ale jak se ve
své třídě trápí.Ze dvaciti závodů ročně 15.krát nedojede a 5 krát dojede poslední,a když má skvělý den,tak předposlední.Nechápu jeho sponzory.V jednom rozhovoru přiznal,že jeho stáj musí vynaložit každý rok desítky milionů ročně.Vím,že někdo musí přijet poslední,ale u něj je to stabilní,zkrátka- nechápu jeho ani ty sponzory.Kdyby byl trochu s tátou sebekritický,tak by raději měl dělat krasobruslení,nebo hrát šipky!/Je mi tě líto kluku,netrefil ses/. -
Hmm, tak zkusí superbíky nebo nezkusí superbíky? Co to vůbec jsou ty superbíky?
Tak jak je to s těmi superbiky? *3* -
Chci jen poznamenat,že Abraham umí jezdit když má motocykl schopný dojet na předním místě!Držím mu palce a vážím si ho jak nastavuje svůj život v boji o co nejlepší umístění!Můžete to posoudit na jeho vizáži jak se dře a bojuje!Jsem u motorek závodních od narození a vím o čem je tu pojednáno!Přejeme všem hodně štěstí a peněz k lepší technice a k dobrému týmu!Jsme s Tebou Karlíku Abraháme!Máme Tě rádi a jsme na Tebe hrdi!Tonda Havlík z Přerova!
-
-
Na špičkovém motocyklu umí jezdit snad každý, mám ovšem dojem, že zrovna Abraham by i na motorce Lorenza či Pedrosy dojížděl v druhé desítce. Pokud by ovšem dojel...
-
-
Ať již toho nechá,stejně je víc na zemi než na dráze.G83 *16*