O pět setinek bodu: Český fotbal bude mít v sezoně 2024/25 v evropských pohárech pět klubů
-
Líbí se mi, jak Radek Kováč zlepšuje hráče v Pardubicích, ten tým musí zůstat v lize, už to tam dělal trenér Krejčí a jsou pro mě zajímavější než třeba takové Budějovice. To je vždy vizitkou do budoucna úspěšného trenéra. Už to dělal v Opavě, kdy jsem ho za to chválil. O Janoškovi jsem psal, že má dobrou kopací techniku, to všichni víme, čiže mě ty jeho šibenice z posledních týdnů tolik nepřekvapují. Ale Radek ho donutil i bránit, což byl Dominikův největší problém, pro který ho všechny ty velké týmy pustily, kde hrál.
A o Vasilu Kušejovi už Erich v Dohránu říkal, že je zvědavý, který velký klub po něm sáhne, jak se mu daří v lize v Boleslavi hned při prvních zápasech v lize... Ještě před necelým rokem jsem psal, že se divím scoutům ligových klubů, že jim takový hráč běhá v 2.lize v Prostějově. :) docela se divím, že po něm neprahly ty největší kluby u nás. Teď už pro ně bude o jednu nulu dražší. Chtěla ho tuším Olomouc ještě, tam hraje trenér Jílek běhavý fotbal, tak to jsem se moc nedivil a tuším Teplice a snad Baník? teď nevím. Těm by se taky hodil, pač na křídle mají 2 hostující hráče a k Plavšičovi by šel. Ale Bolka skládá tým a až ho složí, a to hlavně i vzadu, kde je to poslední roky tlačí, tak bude hrát zase o poháry. Mají tam hodně zajímavých hráčů..Ale taky hodně prodávají, čiže ekonomika klubu funguje, ale trenérovi se to pak hůře skládá v nějaké perspektivě, snad to vedení vidí, pač Hofťa je jeden z těch kvalitních trenérů, které máme. Snad už mu nějaký tým zůstane aspoň 2 roky po kupě, pač v Libě trpěl na to samé - stále nějaké odchody.. -
-
mně by se v Bolce líbil Králík na stoperu z Č.Budějovic. Jakože těch stoperů, kteří dokážou řídit obranu, není momentálně v lize dostupných zrovna hodně. Ale Bolka s tím bude muset něco dělat, fakt dost inkasuje. Tohle mi přijde jako dostupná varianta, která by jim ten problém obrany mohla vyřešit tak, aby jim stačil gol, dva na výhry a mohli do těch pohárů, protože směrem dopředu mají tým na evropské poháry..
-