Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli někdo fakt krade, tak jsou to evropské korporace nejen v KENI, za babku si tu nakoupili půdu, vykopli místní masajské pastevce, kteří tu po staletí udržovali rovnováhu, a teď půdu likvidují tak, jak by si to ani Babiš s řepkou nikdy nedovolil. Bílý rasistický hnus.
  • V Parlamentu sedí nějaký Ondráček. Ten pro změnu mlátil lidi, jak vzteklý šimpanz. To už je mi ten pán, co sbírá cizí boty milejší.Nemluvě o té opici, co vyhrožuje smrtí vegetariánům a abstinentům a má dost tupých voličů, kteří jsou schopni to začít realizovat.
  • Mám osobní zkušenost z JARu; nevěřil jsem tehdy vlastním očím.. To, že navléknete šimpanze do saka, tak to pobaví akorát děti a doprovod v cirkuse. Po skončení představení musí ale šimpanz v zájmu své vlastní bezpečnosti i bezpečnosti svého okolí zpátky do klece...
    • Já mám stejnou zkušenost z Prahy, ještě, že to 17. listopadu nemělo vycházky.
  • hahahaha olympijská myšlenka po africku! *1* - "Keňský sport zažívá chaotické období..." no, asi nejen sport, že. A je otázka, jestli se tohle dá nazvat "chaotickým obdobím". Možná období babišovy vlády by se taky dalo nazvat "chaotickým". Nebo Rittigovo hospodaření v DP. Potažmo chudák Janoušek, když se rozhodl přejet tu Vietnamku, taky možná prožíval "chaotické období". Vlastně možná žádná zločinnost neexistuje, to je jenom tak trošku chaos... *1* *1* *1* *1*
    • Jasně, takový náhodilý ODKLON od reality

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit