Přejít na výpis diskuzí
Oslabená Plzeň prohrála s Barcelonou 0:4. Krutou porážku řídil hvězdný Messi
2.11.2011
5 příspěvků
-
Je těžké hodnotit zápas, když Plzeň hrála skoro celou dobu oslabena prakticky proti elitnímu výběru světa. I když proti tomu co Viktorie předvedla u nich, nyní alespoň nějaké šance měla. Mně se nelíbí český fotbal obecně v tom, že se hraje moc vzduchem a gólman téměř za každé situace překopává hřiště a následně zbytečně přicházíme o míč. Soupeř rozehrává a postupnýma přesnýma přihrávkama pomalu utahává naše útočníky. ( kteří se na půlce zoufale honí za míčem a když se pak náhodou dostanou do šance, střílí Pánubohu do oken). Čeká na nějakou slabinu, nebo chybu a pak technickou převahou v klidku zaveze míč až do vápna. Naše statická obrana se pak kochá hrou soupeře a zapomíná bránit. Reprezentace pořád hraje na dvoumetrového Kolera a on už přitom pár let hraje úplně jinou soutěž... Po zápase se sejde spousta odborníků, kteří vychválí náš fotbal do nebe a jak mistrovsky a takticky to bylo sehrané, ale přitom se na ten fotbal koukat nedá. Proto jsem rád, že Plzeň poslední rok produkovala útočný a pohledný fotbal, škoda jen, že samozřejmě proti gigantům Evropy tak hrát nešlo, ale odpustil bych jim i větší výprask, kdyby bylo ofenzivnější pojetí hry a třeba padl i nějaký ten gól. Tak a teď se do mě můžete pustit :)
-
Mít tak Petržela na krku hlavu *10*
-
Prohrat s Barcou neni ostuda, je cest vubec hrat proti takovemu mustvu a pomerit se s nejlepsim muzstvem soucasneho fotbaloveho sveta, hosi dekujem.
-
..... za tu almužnu, kdo by se unavoval ne ?
-
nebyli schopni porazit Borisov,a ted snad chteli bod?bez golu se vyhravat neda,ale kdo by je za plzen strilel,ze? *12*