Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-premier-league-posila-za-dve-miliardy-chelsea-hlasi-prichod-talentovaneho-reprezentanta-3906279

    tohoto kluka jsem tipoval, že ho koupí velký klub před půl rokem, I ZA MILIARDU...A jde za 2,4 mld. Ty ceny jsou fakt dneska přemrštěné, až to nedává rozum.. Celý ten trh s hráči i platový pokřivil arabský svět. Nevím, kam až to může jít. Díky Katařanům a Saudům UEFA musela zavést už stropy pro kluby, protože by to skončilo někde na 10 mld za hráče brzy. Arabové nejsou dobří obchodníci a ekonomové a bude jim to ku škodě, a poznají to, až se rozjede green deal ve většině koutů světa :) pak se s tím nerostným bohatstvím budou moci tak akorát fotit.. elektrobyznys rozjíždějí až nyní, kdy už přes rok jezdí auta z linek na západě i východě u výrobců :)

    • navíc prim budou od roku 2030 hrát ne fosilní paliva, kterých mají Arabáči habaduk, ale vedle mědi a lithia tzv. vzácné nerosty spodní řady Mendělevovy tabulky. Nyní bylo třeba jejich velké ložisko (přes milion tuny) objeveno na severu Švédska. Ty budou třeba právě v  rámci přechodu na obnovitelné zdroje energie, tedy v elektroprůmyslu. čiže good bye Arabáči bez diverzifikace ekonomického národohospodářského portfolia, v tom jsou stejní jako Sověti a dojedou na to, už by měli šetřit nyní.. :)

  • trošku OFF TOPIC, ale hledal jsem nějaké články o čs. lize a tiscali zřejmě sport příliš neinteresuje :)  :

    rozhovor s trenérem Trpišovským ze Slavie na téma Laci a majitel Baníku Brabec přemýšlí přesně tak, jak bych přemýšlel i já v otázce prodeje Laca - zkusit to rovnou ven. Jeden z mála hráčů, u kterého si myslím, že by mohlo jít i z provinčního Baníku, čímž pádem za úplně jiné peníze, včetně bonusů, než kdyby přeprodával tradičně přes pražské kluby nebo Adovu Plzeň, které hráče zviditelňují v pohárové Evropě..

    Ladislava Almásiho z Baníku, nebo někoho jiného?

    Někoho
    podobného, ale zatím je to tajné (úsměv). Almásiho jsme chtěli už před
    rokem, nedopadlo to stejně jako nyní. Teď se navíc zranil. Jak tu
    situaci vnímám, nedopadne to asi nikdy. Baník si ho cení tak, že ho bude
    chtít prodat asi rovnou do zahraničí. Mají představu, kterou český klub
    nemůže naplnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit