Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

Za mě v pohodě, protože ač se to někomu možná nelíbí, to finále Konferenční ligy byla fakt velká fotbalová událost a to, že to bylo u nás, se rozhodně cení. Líbí se mi, jak se využily LED lankové závěsné systémy a celkově ten koncept, kterým se turisté přijíždějící za fotbalem naváděli na stadion. I když s tím, že tam je vlaková stanice, to už dneska stejně není problém.

• Olomouc hrála fakt skvělý zápas proti Slavii, nezasloužili si prohrát. Nevybavím si, kdy si nějaký tým proti Jindrovi vypracoval 5 tutovek. Hráli fakt dobře, což mě ale u trenéra Jílka nepřekvapilo, on umí na tyhle zápasy tým připravit.
    Sparta kontrolovaná remíza. Dneska se mi nejvíce líbil Adam za celou dobu, co kdy nastoupil v základu a paradoxně ho trenér Priske sundal nejdříve. My se na kvalitě jeho výkonu asi neshodneme. :D  Navíc krátce poté, co dal super pas Minchimu, tohle od něj čekám a myslím, že ten terén jeho hře nahrával, stejně jako Minchiho nebo Daňkově, pač stopeři to měli těžké a balon krásně klouzal na tyhle kolmice za obranu.
    Gratulace Spartě a snad vytrvají v tom budování týmu, tady se jim to vyplatilo :)

Jinak jsem poprvé v životě viděl dostat Korejce žlutou za řeči. Ti Asiati mě nepřestávají překvapovat. Dyť Korejci se klaní za chůze, zajímalo by mě, co tomu sudímu ten Kim řekl.. :D

• ta Priskeho sestava Sparty dnes není vůbec dobrá, jsem na vás hoši zvědav.. + jak to uhraje Laci ve středu, pač pokud Slovácku zahraje Brandner, Kim a Sinyavskij (jakože u Havlíka to čekám, ten hrává doma téměř vždy výborně + standardky od něj), tak se Sparta bude muset spoléhat na domácí zápas s Plzní, což už je tedy značná loterie v tom modu, v jakém je poslední zápasy připravuje Priske na utkání, které nerozhoduje tým, ale pouze dva hráči - Krejča a Kuchta.. A jeden z nich dnes právě nenastoupí. Jsem na to zvědav.. :) ještě to taky může skončit tak, že tam Sparta rupne a pomůže ji Olomouc, pač vidím Ousoua v sestavě. Pokud Chytil zahraje naplno, jak má ve zvyku, tak přes něj si dnes může vylepšit střelecká čísla, pač trenér Jílek určitě připraví tým na zápas lépe než jsme tomu viděli u Sparty,kde je to nyní vyloženě o štěstí.
    Karabec v sestavě v tak důležitém zápase, kde se může Sparta dostat lehce pod tlak, jakože žádný tlak nebo držení míče poslední zápasy ani s ním v sestavě neměla, to je vyloženě od Priskeho loterie a hazard s celou sezonou..

• Sorensen hraje zase skvělý zápas.. brání, útočí. Mě by už teď zajímaly jeho naběhané kilometry.. Sparta má hrozně moc lídrů v týmu - Krejča, Sorensen, Kuchtič, Kairinen, Haraslín, čvančara.. Když to nejde jednomu, nebo chybí, zastoupí ostatní a o tom je celá tahle jejich sezona, že fakt tu kabinu provětrali a doufám, že v tom budou pokračovat. Protože není fakt možné, aby Sorensen hrál dva posty - stopera a ještě za Zeleného krajního halva.. Zelený zase bída, ale to víme, že příští scouting trenéra Priskeho, ve kterém je výborný, bude doufám zaměřen na krajní beky..
      Jindrovi se divím, že toho Ousoua trpí. Dnes první gol Olomouce jeho špatný odkop, druhý jeho prohraná hlava a pravda zásadní nešťastné podklouznutí Holeše. Olomouc musí hledat stopery. Mít je dnes, tak tam Slavia 100% rupne, takhle je to možná bude stát zápas, jestli se vepředu nechytí Chytil a ještě tam nějakého nedají, pač poslední zápasy hraje bídu.. Asi mu fakt chybí Rusek, kterého trenér Jílek dost zvedl... načež se kluk zranil ke vší jeho smůle..

• https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/juventus-ucetnictvi-nedved.A230522_205559_fot_zahranici_ald

toto je fest komedie. Všichni byli zproštěni viny, tak za co klubu odečítají těch 10 bodů..??😂  Nad to běží další proces, kde je žaluje tuším liga Calcio.. itálie..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit