Šilhavý zůstává koučem fotbalové reprezentace
-
Fanouškem Baníku jste se nestal?
Ne,
protože jsem hrál za Trnavu. Ale fandové obou klubů měli a myslím, že
i stále mají přátelské vztahy. Na obou stadionech při zápasech vlály
prapory Baníku či Trnavy. I ty pokřiky jdou slyšet, takže ta družba,
myslím, funguje stále.
zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-chodil-na-vitkovice-trenoval-s-banikem-kvuli-karvine-se-jarabek-vzdal-penez-mam-to-tady-rad-rika-5014785
tohle je pravda, další družbu mají chachaři pak už jen s GKS Katowice z těch zahraničních.. Ale velmi tolerují taky fandy Bohemky třeba.. Opava, Slovan Bratislava a klasicky Sparta a Slavia jsou pak protipol. :D -
"
Podotkl, že kluby se zajímají o komisi rozhodčích, ale nemají ani právo někoho vetovat."
z rozhovoru na sport.cz s předsedou svazu Fouskem..
no a tohle je podle mě chyba.. tady měl jít fotbal cestou hokeje, pač kluby tak nemají žádný obranný mechanismus a v celém systému sudích nemůže vzniknout tlak na ty vetované - nejslabší (potenciálně zkorumpované, na které by byl pak větší tlak, bylo více vidět). Prakticky neomezenou moc má tak komise sudích, čímž se nic nezměnilo stran systémovosti od dob praotce Romana. Navíc by kluby mohly říci, že je to pak o nich bez nich.. Sudí by nebyli bez klubů totiž a naopak.. -
https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-domaci-souteze-druha-liga/437911/radil-v-pardubicich-pak-se-zasekl-ted-huf-pali-v-chrudimi-a-rika-si-o-ligu.html
tohle s trenérem Šilhavým je ok rozhodnutí v danou dobu. Ale tady k Hufíkovi.. Jak mám trenéra Kováče rád, tak tady ho moc nechápu. On si neustále stěžuje, že nemá koncové hráče a pustí Hufa pryč.. Už mu napověděl trenér Rada, když Hufovi sdělil, že ho měl v Dukle stavět více. Jsem rád, že potvrzuje má slova i ve velmi so-so mužstvu, jakým je Chrudim. Podle mě je to velmi inteligentní kluk. Viděl jsem s ním rozhovory na ČT sport, jde na něm poznat, že je to vysokoškolák. S takovými se dobře pracuje nejen ve fotbale, ale tam zvláště..
A Singateh dal už tolik branek v té Vlašimi na hostovačce?? 😯 psal jsem, že se mi ten kluk líbil, ale jen v jednom zápase ještě za Slavii B, Vlašim se mi nějak nedaří sledovat, tak snad jsem se nepletl, pač teď už tolik času zase nebudu mít.. :) -
Fotbalový dinosaurus.
-
Co začal, ať dokončí.
Trenér repre už nemá co učit fotbalisty hrát fotbal. I když hrají kopanou.
To se mají učit v klubech. Ale jak říkala babička - z ho.... bič neupleteš. -
podle mě jediné rozumné řešení v danou chvíli.. :)