Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slavie prohrála, ale Nepoklekla a to se cení

  • POLITIKA DO SPORTU -  ANI DO FOTBALU - NEPATŘÍ!

    To by měla být alfa a omega konání "politiků" - k jednání a kritice je oprávněna jen a pouze Fotbalová asociace České republiky (FAČR) = Football Association of the Czech Republic, jakožto členský svaz UEFA

  • Nikdo neví, co Kudela řekl. Ví to jen ti dva. Je to názor proti názoru. Neexistuje žádný důkaz. Vrchol nestoudnosti je, že UEFA (komise) rozhodla jakoby Kudela skutečně řekl nějakou rasistickou poznámku. Je to rasistické rozhodnutí, ale v opačném směru. Hon na čarodejnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechutné!!!!!!!!!! Bohužel, dnes je zcela běžné, že se vyhlašují sankce na kdekoho bez předložení důkazů. Žijeme v anarchii a nikoli v demokracii. Lidé se brzy začnou bát, co říkají, aby je někdo nenahlásil na novodobé sledovací orgány.

  • Jednání UEFA s našim klubem, respektive Kúdelou, kterého odsoudila UEFA bez důkazů nejtvrdším trestem je jen přímým odrazem podřadného postavení naší země, do kterého se dostala po převratu v roce 89. Pro západ jsme jen jeho studenoválečná kořist, ze které si udělal svou kolonii s levnou pracovní silou. Ostatně západ nám dává najevo při každé příležitosti svou nadřazenost a jak vidíte ohradí se proti tomu jen prezident. Ostatní, i vládní politici drží huby, neboť my ani nemáme vládu, ale pouhé protektorátní správce, kteří vykonávají instrukce z Bruselu nebo Německa, či US ambasády. My nepatříme na západ a nikdy nebudeme.  

  • Když Arsenal hrál lepší fotbal a Slavie (jakkoli jí fandím) byla na hřišti jen do počtu, 

    tak se jeden ani nediví...

  • Fakt je, že toto se Hradu extra povedlo. Je nová doba.Začiná F-1 a páni závodníci poklekají na koleno. To už jim všem hrabe?Není čas ani vůle na nějaké pokleky. Afričani jsou drzejší a drzejší. Mohou být rádi, že je v Praze nikdo nevypískal. A kdyby tam byli diváci, to by si extra užili posměchu. Kdo seje vítr, sklízí bouři.

  • Pochopitelně, že přejeme našim aby vyhrály. Ale politická situace, je trochu jiná.  Hrad napsal dopis na UEFA proti rozhodnutí trestu na obránce Kúdelu.  "Odsuzujete slušného člověka bez jediného důkazu. Znemožňujete sportovci plnit si sen v Evropské lize". To stručně z dopisu.

    Z druhé strany Čechy nikde moc rádi nemají. Ani Hrad moc Čechy rád nemá. My zase píšeme na Hrad: " Odsoudili jste Český národ do existenčních situací bez jediného důkazu. Znemožňujete našim lidem a hlavně dětem další rozvoj ve svém životě. Ti lidé si chtějí také plnit sen a nemusí hrát fotbal. Je známo, že Slávie má kontakty díky Tvrdíkovi na Čínu a ta není nikde oblíbená. Tak ať se nikdo nediví, že ji v lásce nemají. Navíc chtějí udělat ministrem jakéhosi Kulhánka, který se také vzhlíží k Číně a východu a pro Čínu dříve pracoval.

    Hrad omlouvá jediného člověka a z druhé strany ubližuje celému národu. Bůh žehnej tomuto chaosu.


    • KIMCID

      Odsoudili jste Český národ do existenčních situací bez jediného důkazu. Znemožňujete našim lidem a hlavně dětem další rozvoj ve svém životě. Ti lidé si chtějí také plnit sen a nemusí hrát fotbal. S tím hrad nic nemá společné, pleteš si Hrad a Strakovku.

      Názor hradu respektuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit