Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sparta hraje super, jednoznačně lepší. Kaan hraje fantasticky s Krejčou, i kraje to zvládají. Kaan už tu chybku ze Zagrebu odčinil, posílá tam perfektní standardky, Krejča mohl dát i na 3-0 po další Kaanově standardce. Tohle je sice nejslabší Zagreb za poslední desítky let, ale furt tam jsou výborně technicky vybavení hráči, silní na míči, ale ten jim Sparta moc nepůjčuje díky tomu repressingu. Měli by to rozhodnout ve 2.půli. :) min. tu Evropskou ligu si zaslouží a ještě to možná bude lepší než ta Liga Mistrů, pač Kodaň dostala brutální skupinu, tam by do toho koeficientu moc nepřispěli být na jejich místě..

    • fantastický týmový výkon Sparty.. Olatunji nej match ve Spartě, hlavně taky do obrany, Pany perfektně uhlídal s Krejčou tu jejich devítku, zase si ani neškrtl.. Sice jim tam ve 2. půli utekla ta desítka a ten obvykle levý, krajní vlasatý bek, ale to jsou fakt podle mě nej hráči Zagrebu. Toho vlasáče ten jejich kouč přesunul do druhé půle do středu vedle té desítky, pač Zagreb vůbec 1.půli neudržel míč a neměl mezihru díky fantastické hře Kaana a i Laciho, dostupování stoperů. Kaan toho naběhal fakt mega. Fakt hrají jeden za druhého, fantastický tým. U téhle Sparty je i dobré, že tam může dát gol opravdu každý, což je pro soupeře hodně velká schiza..Sparta je zaslouženě v Evropské lize, měla být v Lize mistrů, přinesla by hned 4 body do koeficientu, ale dostala by se do brutální skupiny. TAkhle může v Evropské lize pomýšlet klidně na postup. A novináři už nemusí klást Brianovi otázku, proč ještě nevyhrál se Spartou v evropských pohárech. Složil fantastický tým. Prakticky každý hráč, kterého přivedl z těch 4 zahraničních, tak se ve Spartě chytil, i ten Australan, co nakonec odešel Spartě pomohl k titulu.. Sparta buduje monstrum prostě. Sice asi odejde brzy Krejča, budou ho muset zastoupit Pany, Sorensen a Viťaz, do budoucna Vydrys, ale oni si týmově zase pomůžou a zase se vyprofiluje nějaký lídr, mohl by to být i Viťaz ještě pro příští rok, dva, než taky odejde. :) Sparta úplně otočila kormidlem z před roku a půl a už sklízí úspěchy.. :)  podobně půjde i Baník, možná ne tak rychle, díky menší ekonomické síle, ale postupně ano. :)

      • Pany jinak ukázal, jak je silný na míči a moderní stoper nejen u té své golové akce, pač na něj bylo i možná nejvíce faulů, a to by měl faulovat on jako stoper... :) to už jsem o něm psal. Viťaz je na tom taky dobře na míči a s rozehrávkou, jen je rychlostně pomalejší. A o Krejčovi není třeba psát. Sparta to má zezadu prostě tvořivé, což je dnešní moderní fotbal u té výstavby, stopeři už nemůžou být jen bořiči..

        • a ještě tam teda Pany perfektně odtáhl Sorensenovi bránící hráče u toho jeho golu, jakože Kaan fantasticky zahrává ty standardky, je to eso prostě.. na šestce takhle technický hráč,s  takovou kopací technikou...

  • Váš fotbalový život pak každopádně nabral docela rychlý
    spád. Mimochodem, britský deník Guardian vás v roce 2015 dokonce zařadil
    mezi padesátku největších talentů světa z ročníku 1998. Vedle
    Ödegaarda, Pulisika nebo Upamecana.
    (rozesměje se) Ten
    seznam si pamatuju! Ale v době, kdy vyšel, jsem byl pořád kluk a nic moc
    to pro mě neznamenalo. V té době už jsem byl zvyklý, že se o mně ve
    Finsku píše, nepřikládal jsem tomu úplně velkou váhu.

    Říkali o vás, že dorostete do role Andrey Pirla nebo že za sebou máte stáže v Anglii.
    Byl
    jsem v Aston Ville a v Tottenhamu, abych vůbec zjistil, jak na tom v
    porovnání s ostatními vrstevníky jsem. Zajímavá zkušenost. Později jsem
    byl i v Juventusu, který mě chtěl dokonce podepsat a zařadit do
    mládežnické akademie. Tenkrát to však nevyšlo.


    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/kaan-kairinen-sparta-praha.A230714_154325_fotbal_mama


    tož tak toto jsem třeba o Kaanovi vůbec nevěděl. Ale nedivím se.. je to eso, MVP Sparty, i přes tu chybu nyní v Zahřebu. Byla první, co jsem si všiml, za celou dobu jeho angažmá ve Spartě, tak snad to nebude rozhodující a doma ty Chorvaty uvaří. Zase oslabili, tak jestli pohlídají tu 10tku a toho krajního, levého, vlasatého beka, tak by mohli mít šanci. Tu jejich devítku uskáčou, celých 55 min. se nemohl prosadit už v Zahřebu..

  • Ani jsme netušil, že o udělování víz u nás rozhoduje vláda. Je to stejné i v jiných rozvojových zemích?

  • Tak tu plzeň vyžahnou, hezky chlazenou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit