Přejít na výpis diskuzí
Tragédie: Ve zříceném letadle zemřeli hokejisté Rachůnek, Marek a Vašíček
7.9.2011
50 příspěvků
-
Je to velké neštěstí. Právě oni dokázali semknout národ, najednou jsme díky jim byli hrdí, že jsme ČEŠI. Všichni plakali radostí,když ti ZLATÍ KLUCI vyhrávali. Proč sou tady někteří DEBILOVÉ, tak zlí? Nechápu tu tu zlobu a nelidskost. Je mi z nich špatně
-
-
Si nějaká hnutá ne? Proč zlý? jenom vyjadřují zcela logicjky názor, že v žádném případě nešlo o nadlidi. Dneska třeba umřeli na silnici 4 čši a koho z vás to zajímá? Nikoho, stejně jako nikoho nezajímají vaše výlevy. Klaunovi z hradu a kurvám v parlamentu se to ohromě hodí. nemusí vymýšlet žádnou aféru na zakrytí jejich svinstva *12*
-
Všichni? Ale prosím vás, značné části je hokej ukradený.
-
-
Je mi líto všech-odpočívejte v pokoji
-
Kdyby se lidé země České semkli stejně, jako v těchto chvílích proti vládě, to bych plakal štěstím. Ale kvůli nějakým tralaláčkům co si pinkaj s kouskem gumy, to fakt ne.
-
A to že umírá spousta lidi nikoho nezajmá ,přece "jen ty lepší maj obdiv" ....... :)
-
Tak co tu děláš ty šmejde, chcípni...
-
Tak jsem před chvíli četl názor, že tady řešíme nějaký hokejisty a na jatkách umírá denné spousta zvířat. Tohle může napsat jen dement, takovýhle srovnání. Ať umře dokoliv, tak je to špatný a srovnávat kidi se zvířatama, to snad ne. Je to to hrozný a jinde by se to nestalo, ale tohle je Rusko a je to prostě takhle. Je to tragedie nejen pro Česko, ale pro celej svět :-) Zavzpomínejte na jejich přínos pro naší reprezentaci a čest jejich památce. Hoši děkujem......
-
Gema, ty jsi prostě jen debil, co ma strach, že nebude mít na důchod. Asi jsi si spletl vlákno, jdi asi víš kam !!! Někteří lidi jsou prostě vypatlaní a neznají, co je neštěstí druhých, myslej jen na sebe !!!
-
-
mimo to, kdyby jsi uměl číst, pochopíš o co mi jde. Mě vem čert ale že naše děti budou hákovat do 72 a tady se oplakává galerie národa, která tady nikdy neplatila daně, hraje si na hogo fogo to mě tedy sere. Kolik pak ti někdo z nich dal když si byl v hajzlu a na dně? Nikdo nic. O co je lepší njejakej vypatlanec oproti pilotovi co se koupe taky? Na co si hraješ ty nablblá lamo debilní. Jste se všichni zbláznili???? 3koda je přece každého života ne jen těch vyvolených. Ku*va proberte se švejkové. To nesmí někdo mít jiný názor? To se nemůžete zamyslet co z toho děláte a jak se too hodí politikům do krámu. To si to ve své omezenosti neuvědomujete? Bude levnější benzín, nebo nižší daně? Ho*no přátelé ho*no
-
-
Co tady řveš, koko.e GEMO. Píšeš, že si s flaškou piva u televize pamatuješ atd. ... tak nechlastej, pitom.e a nech to tvejm hladovejm děckám. A na internet máš, tak co řveš, odpusť si ho a nebudou ti fakani řvát hlady. A místo, abys tady vypisoval pitomosti, hledej si pořádnou práci. Hned z rána jsi mě pěkně vytočil. Typickej Čechu.
-
-
Ty si vegetativní id*ot a neumíš ani číst. Typickej českej blb *10*
-
-
-
Ti co myslekj jen na sebe a na sve ego zustali na dně slepého ramena volhy, připouštím, že tam byli i slušní lidé. Já mám na rozdíl od sportovcu s flaškou piva u televize paměť
-
-
nejsou slova, co by vyjádřila smutek
-
kosak ty jsi pěkný vů...l!!!
-
Prožívám strašný smutek. Tragicky zemřeli lidi, kteří poctivě makali a opravdu něco významného dokazali. To kdyby spadlo letadlo s celou naší vládou - tak bych si nad těmi lotry akorát odplivl a řelk "chuj s nima".