UEFA kontaktovala Slavii kvůli údajnému rasistickému incidentu v Glasgow
-
a brutální útoky na naše fotbalisty přejde pomatený západ bez povšimnutí... DÍKY bohu za tuto nádhernou střední východní evropu bez multi kulti nesmyslů a díky bohu za bezpečnou ČR, kde migranti jsou ve většině případů slováci a další evropané.
Musíme dát jasně najevo, že fyzické útoky na české sportovce nás zajímají MNOHEM víc, než kdo co komu údajne bez důkazů řekl. Maskování všeho za "rasismem" je vrchol trapnosti.
-
Opravdu mi prijde krajne podivne ze Cech , obyvatel Evropy dokaze nejak rasisticky urazit obcana Finska , taktez v Evrope. Kdyby se jednalo napriklad o nabozenskou urazku , dejme tomu .
Ve Finsku jsem byl nekolikrat a nevidel tam snad nikoho , koho bych , kdybych nedej boze chtel neco takoveho udelat , mohl " rasove " urazit.
Mohla by se k tomu vyjadrit treba nejslavnejsi Ceska , toho casu ve Finsku v nejakem zarizeni zvlastniho urceni pobyvajici. Radeji nebudu jmenovat , nerad bych mel na krku nejakou diskriminaci . Teto dame by se nejake prachy za jeji dobrozdani hodily , tatinek uz prasulky neposle a pan manzilek taky moc aktivit smerem cinnost zvana prace nevyviji. A zizen je neutuchajici u obou techto exemplaru .
-
Jasně že nic rasistického neřekl, velmi dobře věděl, nebo si to aspoň myslel, že ví, kde končí hranice jeho kariéry a bezpečnosti. Na druhou stranu ten údajný "fin" zase ví, že jemu stačí donekonečna řvát "rasizmus," nemusí ani umět hrát a najde mocné lidi, kteří mu dají za pravdu, bez ohledu na to, jak to bylo doopravdy. Takové to klasické "rasýýýýzmuuus," když někoho přistihnou při krádeži v obchodě. Šokoval mě přístup anglického trenéra, který se veřejně postavil za své hráče, ačkoli věděl, že ve trojce zmlátili českého hráče v šatnách. To má být sportovní chování? Jak černoch řekne kouzelné slůvko "rasizmus," znamená to, že může cokoli?
-
Takže jsou dvě varianty:
1. Buď lže Kudela a o té opici mu to řekl.
2. Lže ten černoch a případnou nadávku si změnil tak, aby se hodila do dnešní doby, kdy je obviněn z rasismu kdekdo za kdeco, protože to prostě frčí.
Ale bez ohledu na to, jak to bylo doopravdy by mělo platit staré dobré ustanovení o presumpci neviny, pukud nejsou důkazy
-
-
za 2. je správně
-