Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už ten nápad uspořádat světový fotbalový šampionát na Vánoce v Kataru je výplod bezmozků a zkorumpovaných bafuňářů z FIFA. Jukněte na mapu.
    A ti dělníci jsou pouze důsledkem kapitalistického tyranu.
  • Katar. Není to ten podporovatel IS a kámoš Saúdů a USA ?
    • Ano to je on *5*
      • mám stejné informace *3*
  • Text Vašeho příspěvkuAsi jak v CCCP.
  • Mowaffak al-Rubaie, vůdce strany Koalice právního státu v iráckém parlamentu a bývalý národně bezpečnostní poradce, říká, že se svou žádostí, aby Spojené státy útočily na náklaďáky ISIS převážející iráckou a syrskou ropu k prodejům mimo tyto země, nepochodil, jelikož je Washington považuje za „civilní cíle“. „Osobně jsem kontaktoval zástupce USA s žádostí, aby útočili na cisterny ISIL převážející iráckou a syrskou ropu do Turecka, jen aby mi řekli, že to jsou civilní cíle, a proto na ně útočit nemohou,“ řekl Rubaie.
  • To je ten zvrhlej kapitalistickej system USA !!! Něco jak Sadám když jim zobal z ruky tak byl dobrej/oni ho vlastně dosadili/.To je jak Saudi,nebo turci nebo ten Katar. I ten Asad taky byl dobrej,když je poslouchal.Přitom to byla jedna z mála zemí,kde žili křesťani a muslimové vedle sebe.Nebo Jugoslavie taky muslimové a křesťani vedle sebe než se do nich začala šťourat USA!!!Ale stále říkám pravdjvý přísloví:Žádný strom neroste do nebe!!!! I když oni ty miliardáři z Wall Streetu klidně nechají USA krachnout a jim peníze zůstanou a nebo majetky po světě a odnesou to lidi na celém světě!!!!!!!!!!!
  • Ale copa, copa? Katar už.nejni,náš kamarád?? To.sou.mi.ale.věci... *6*
  • A proč jim tam USA také nepřivezou tu svou demokracii na hlavních kulometů a leteckých pumách? Aha, už vím. Protože místní těžbu ropy už kontrolují pomocí tamních koupených vládců.
    • tak proč se ptáš když víš odpověď ty místní bonzáku ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit