Zprávy | Tiscali.cz
  • Zpravodajství
  • Magazín
  • Ekonomika
  • Sport
  • Cestování
  • Ženy
  • Tiscali.cz
  • Zprávy
  • Sport
  • Ženy
  • Cestování
  • Games.cz
  • Profigamers.cz
  • ZeStolu.cz
  • Osobnosti.cz
  • Karaoketexty.cz
  • Úschovna.cz
  • Nedd.cz
  • Moulík.cz
  • Fights.cz
  • Dokina.cz
  • CZhity.cz
  • Našepeníze.cz
  • StartupInsider.cz

Přejít na výpis diskuzí

Zemřel Gerd Müller, jeden z největších kanonýrů fotbalové historie

9.6.2026  | Tiscali.cz
žádný komentář
Vlákna Doporučené Podle času S mojí účastí (0)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Mohlo by vás zajímat

Válka na Ukrajině
Kuriozity
Fotbal
Úmrtí
Dějiny a fakta

Doporučené články

• Tahle 1 zelenina za pár korun obsahuje víc vitaminu C než pomeranč. Češi ji přehlíží
  • Vařte vajíčka s 1 lžičkou téhle suroviny. Skořápky padají samy a žloutek zůstane krásně oranžový
  • „Putinova dlouhodobá strategie selhává každým dnem,“ hodnotí expert. Tak Kreml v panice přepsal průzkumy a vše je dobré
  • Kdo má doma starou skleničku se zaprášeným nápisem z roku 1970, může za ni dostat víc než 2 000 Kč. Češi ji vyhazují
  • Nedávno jsem si v obchodě koupila banán a doteď toho lituji. Když jsem ho rozřízla, málem to se mnou seklo
  • U regálu jsem slyšela, jaké nechutné věci říká prodavač starší paní. Položila jsem košík a šla rovnou za vedoucím
  • Češky šílí po novém účesu. V roce 2026 vytlačil mikádo a hodí se ke každému obličeji
  • Milujete Čapka? Stačí drobný detail a jeho knihy prodáte třeba i za 10 000
  • Zdědil jsem dům po babičce a nechal v něm bydlet cizí lidi. Po roce jsem vešel dovnitř a volal policii
  • Zahradníci si oblíbili rostlinu, která na zahradě vypadá jako rozbouřená mořská pěna. Přežije i vedra
  • Podepsala jsem souhlas s odpojením táty od přístrojů. Když jsem se rozloučila, zdravotní sestra najednou zbledla
  • Muškáty bez květů zachráníte jedním zaléváním týdně. Stačí přidat do konve to, co máte ve spíži a nikdy byste to nehádali
  • Módní hit z Řecka nahradí v létě 2026 rifle. Je pohodlnější než tepláky a 10x modernější než klasické kalhoty
  • Vezli jim konzervy, aby se najedli. V domově pro seniory na Kladensku zasahovala policie
  • Meteorologové varují Čechy: předpověď vám převrátí plány na červen. Nejhorší bude 3. týden v měsíci
  • Hromada papírů, špinavé nádobí a krabice v rohu. Soukalová natočila svůj dům
  • Koncesionářské poplatky: Od července je nemusí platit pět skupin lidí. Podívejte se, jestli mezi ně patříte
  • Sběratelé pátrají po tomto porcelánu z ČSSR. Jestli ho najdete doma, dají vám na ruku klidně 5 000 Kč
  • Zpíval píseň, kterou si pamatuje každé dítě 90. let. Peabo Bryson zemřel ve věku 75 let
  • Prozradilo se, kolik si vydělá benzínka, když natankujete plnou nádrž. 9/10 Čechů by tohle číslo nikdy netiplo

O kom se mluví - Osobnosti.cz

• Andrej Babiš
  • Petr Pavel
  • Hana Zagorová
  • Kazma Kazmitch
  • Kim Kardashian
  • Karlos Vémola
  • Marek Ztracený

Tiscali.cz | Zprávy | Sport | Ženy | Cestování | Games.cz | Profigamers.cz | ZeStolu.cz | Osobnosti.cz | Karaoketexty.cz | Úschovna.cz | Nedd.cz | Moulík.cz | Fights.cz | Dokina.cz | CZhity.cz | Našepeníze.cz | Srovnám.cz | StartupInsider.cz

Nejčtenější články

Stačí dát hřebíček ke dveřím. Nenápadný trik může pomoci s problémem, který trápí mnoho domácností

Stačí dát hřebíček ke dveřím. Nenápadný trik může pomoci s problémem, který trápí mnoho domácností

Krásnější než levandule a komáři ji nesnášejí. Tato nenápadná trvalka dobývá české zahrady

Krásnější než levandule a komáři ji nesnášejí. Tato nenápadná trvalka dobývá české zahrady

Německý důchodce nahlásil příjem ze sběru lahví a úřady mu snížily podporu

Německý důchodce nahlásil příjem ze sběru lahví a úřady mu snížily podporu

Finsko buduje podzemní trezor na 100 000 let. Svět nic podobného ještě neviděl

Finsko buduje podzemní trezor na 100 000 let. Svět nic podobného ještě neviděl

Horoskop pro všechna znamení od 8. do 14. června: Některá znamení čeká očista, jiná zásadní přehodnocení plánů

Horoskop pro všechna znamení od 8. do 14. června: Některá znamení čeká očista, jiná zásadní přehodnocení plánů

Nejnovější články

Tohle od princezny Kate nikdo nečekal. Před pacientkou odhalila bolestivé rodinné tajemství

Tohle od princezny Kate nikdo nečekal. Před pacientkou odhalila bolestivé rodinné tajemství

Aleš Svoboda by v roce 2027 mohl letět na mezinárodní vesmírnou stanici

Aleš Svoboda by v roce 2027 mohl letět na mezinárodní vesmírnou stanici

Přivoňte si ke stopce. Tento jednoduchý trik napoví, jak kvalitní rajče kupujete

Přivoňte si ke stopce. Tento jednoduchý trik napoví, jak kvalitní rajče kupujete

Nejde o slepice ani o rajčata. Lidé dnes hledají něco mnohem cennějšího

Nejde o slepice ani o rajčata. Lidé dnes hledají něco mnohem cennějšího

Vláda schválila na příští rok navýšení platby za státní pojištěnce o 24 mld. Kč.

Vláda schválila na příští rok navýšení platby za státní pojištěnce o 24 mld. Kč.

O nás

• Kdo jsme
  • Kontaktujte nás
  • Inzerujte s námi
  • Technická podpora
  • Cookies
  • Osobní údaje
  • Etický kodex

Tiscali.cz je český zpravodajský portál, na kterém najdete zprávy z domova a ze světa, sport, finance nebo servis s předpovědí počasí. Mezi oblíbené služby patří i e-mail zdarma.

© 2026 Tiscali.cz | TISCALI MEDIA, a.s. | Člen skupiny DIGNITY, s.r.o. | Kontakt | O nás | Kodex