Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem chlap a asi jsem hodně divnej ale chcichotání a chození po nákupech se svou ženou miluji. Dále chození do kina na romantické filmy jako jo bylo by lepší něco jiného ale ona je můj svět, takže když je šťastná ona, jsem šťastný i já.
  • Jo a my se muzem pretrhat jak na nej zapusobit a oni nehnou prstem, oni jsou nekdo a my mame opatrne naslapovat? radci budu sama nez abych se ridila podle takovych rádoby pravidel!!!!!!!!!!
  • Zdravím, musím se pochlubit, můj přítel nakupování se mnou snáší v pohodě a dokonce někdy řekne svůj názor, co by šlo a co ne :-).Takže proto (a nejen proto!!!!) mám doma určitě perfektního přítele ala gentlemani ještě nevymřeli...
  • Když už je někdo pipina, co se hihňá s kámoškama a její jediný koníček je nakupování v minisukni, tak jí tenhle článek stejně nepomůže, protože taková vždycky bude, a každý kluk to jednou pozná! Já naštěstí nesedím na ani jednu věc z toho článku... NIKDY bych nešla na romantický film (a natož tam tahat kluka!!!), a nikdy bych nevzala kluka nakupovat, abych mu tam mohla předvádět šaty a boty... já podle tohohle článku teda nakupuju jako kluk! :D nenosím minisukně, a rozhodně nemám potřebu se nějak klukům předvádět, a už vůbec ne jim předvádět svoje tělo! Vážně si myslím, že těmhle blbkám, který jsou v tom článku popsaný, už nic nepomůže... *9* *2*
    • Ty budes nejaka ta radoby frajerka alá muzatka prvniho stupne, ktera se nikdy nehihna s kamoskama :D
    • A nepřipadáš si teď náhodou trochu jako pózer? ;)
  • jestli jsou kluci takto povrchni, doporucuju jim poridit si jen nafukovaci pritelkyni..s tou zarucene tyto problemy mit nebudete *2*
    • To s tebou plně souhlasím. Proč konečně nevydají článek, co vadí holkám na klucích. To by bylo 100 věcí málo....... *4*
      • Jo porad jenom co my delame spatne a oni jsou asi pani tvorstva, opet jsem se vytocila
    • No vidím že si to vôbec nepochopila *3*
    • :D ty si nekupuj nič lebo nejaký slabomyselný kokotek ti toho zlatého robertka daruje.
  • You don´t say!!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit