Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, problémy s klouby nejsou sranda. Jsem ráda, že já na toto zatím moc netrpím. Moje máma je na tom ale mnohem hůř. Tam to ale bude hlavně věkem. Nedávno tu na mě vyskočila taková kloubní výživa pro seniory, tak to vidím tak, že jí to asi zkusím objednat. Co jsem koukala na recenze, tak jsou vesměs pozitivní. 

  • Zkoušel jsem už asi nespočet přípravků a doplňků na klouby, ale zatím i teda nic pořádně nepomohlo... Chtěl bych se zbavit bolestí kloubů nadobro, ale moc teda úplně nevím jak na to... 

    • Tak to já mám zase zkušenost s bolesti kolen. Dlouho jsem brala různé výživové doplňky na výživu kloubů, ale nic z toho vlastně pořádně nepomáhalo. Zkusila jsem na to potom jít trochu z druhé strany a vybrala jsem si přístroj proti bolesti kolen. Díky tomu už nemám takové bolesti. 

      • Jaký přístroj? Jak si to mám představit to je jen na bolesti kolen na nic jiného? 

  • Taky se už u mě začínají projevovat artrózy kloubů, i když jsem myslela, že je to ještě brzo. Bolavé klouby jsem neřešila a proto to zašlo tak daleko. Teď už je asi pozdě na jejich záchranu. Ještě bych chtěla zkusit podstoupit magnetoterapii. Máte s tím někdo zkušenost? Četla jsem akorát nějaké zkušenosti na internetu a tam si ji všichni vychvalují, ale ve svém okolí s ní nikdo zkušenost nemá.

  • Dlouho jsem se snažil najít dobrou kloubní výživu, která by mě zbavila bolesti kloubů a také bez úspěchu. Nakonec jsem se šel zeptat ortopeda, který mi řekl s čím mají jeho pacienti nejlepší zkušenost. Od té doby zase můžu chodit do schodů, po zahradě prostě bez omezení. 

    • Také jsem se na to zeptala ortopeda, oni s tím prostě mají zkušenost a hlavně i samotní vidí co u ostatních pacientů zabírá a co zase ne. Beru pravidelně výživu na klouby https://enerex-vitaminy.cz/slachy-a-klouby/19-joint-rx-628557371802.html? , díky které se cítím dobře a mohu zase plnohodnotně žít bez bolestí kloubů. 

  • Nevím jestli má někdo víc štěstí, ale mě se nějak pořád nedaří najít rozumnou kloubní výživu, která by mi od bolestí kloubů pomohla. Vy máte někdo zkušenost s dobrou kloubní výživou, která by vás bolestí zbavila? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit