-
Dobrý den, prosím poradíte mi někdo jak doma cvičit tak, aby to mělo opravdu smysl na hubnutí? Docela dost přemýšlím o pořízení nějakého toho posilovací stroje domů. Co myslíte?
-
-
Aby to mělo smysl, tak mimo pravidelný pohyb a cvičení je také důležité dodržovat i pravidelnou stravu, pitný režim a spánek. Jinak my máme doma běhací pás, činky, veslovací stroj a posilovací lavici. Využíváme všechno a musím říct, že máme doma všichni pěknou postavu.
-
-
Kde jste to všechno kupovala? Zajímalo by mě, kam se na tohle všechno podívat. Dokážete mi s tím poradit prosím?
-
-
Tak doporučím podívat se na stránky https://www.fitham.cz/ Tam najdete kvalitní posilovací stroje za dobré peníze a hlavně je mají skladem, takže nemusíte na dodání dlouho čekat. Najdete tam taky nákupní rádce, podle kterých můžete stroje vybírat.
-
-
-
-
Jakýkoliv sport smutek zahání. Vyplavíte totiž endorfiny, tedy hormon štěstí. Proto vždycky po běhu nebo po fitku máte dobrou náladu. Ale zase je potřeba si od toho neslibovat zázraky. Na vrásky taky použijete liftingový krém ale tak nějak víte, že jednoho dne stejně přijde ten moment, kdy si řeknete, že takhle už to dál nejde a prostě se smíříte s tím, že vaše kůže stárne. ;-)
-
Nedávno jsem oslavila pět let, kdy běhám pravidelně každé ráno. Ať jsem na dovolené, po kocovině nebo na pracovní cestě. Vynechala jsem dohromady asi desetkrát kvůli nemoci nebo extrémním podmínkám (klasicky ledovka v zimě). Baví mě to čím dál tím více i díky chytrým zařízením, pomocí kterých sleduju svůj výkon. Třeba super mi přijdou chytré náramky s oxymetrem na které mám teď políčeno. Měření kyslíku v krvi ukáže, jak kvalitně nastavit tréninkové dávky a připravíte si s tím tak super tréninkový plán. Za mě fakt super věc. :)