Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jediné, co užívám, tak je kolagen s kyselinou hyaluronovou :-) . Objednávám si ho proto, že má hodně účinků, takže není jen na ty vrásky. Jednu dobu mě i dost bolelo koleno a loket a díky kolagenu mě přestaly poměrně rychle bolet, takže nějaké účinky rozhodně má :-) .

  • Dnes už naštěstí existuje spousta způsobů jak s vráskami bojovat. Vím, že jedna kamarádka toto nedávno hodně řešila. V jejím případě nakonec pomohla výplň vrásek. Já tedy s vráskami zatím naštěstí takové problémy nemám, ale je mi jasné, že to s časem přijde také. V jejím případě to opravdu pomohlo, tak si říkám, že až nadejde ten čas, tak na to asi půjdu také. 

  • Já jsem začal kvůli vráskám používat CBD krém z https://cbdstar.cz a musím říct že po pár týdnech používání vážně vidím nějaké výsledky. Pleť je o dost vyživenější a v okolí si už pozitivních změn všimli a říkají že vypadám méně unavený.

  • Co vám teda na vrásky dokázalo pomoci? Já jsem vyzkoušela už hodně přípravků i drahé kosmetiky, ale zatím mi nic pořádně nepomohlo.... 

    • Na vrásky? Víte co mi pomohlo? Pomohlo mi, když jsem si koupila a začala pravidelně používat žehličku na pleť. Ta dokáže pleť krásně pročistit a omladit. Po vráskách teď není ani stopa. 

      • Žehličku na pleť? Tak to by mě asi nenapadlo. Jakou žehličku na pleť myslíte prosím? 

  • http : //esheeesthetic.cz
    Kosmetika E'shee Clinical Esthetic je korektivní kosmetika, která řeší různé estetické problémy pleti jako je akné, post-akné, suchá a mastná seborea, cévní defekty, hyperpigmentace, podrážděná a citlivá pleť, předčasné stárnutí pleti, vrásky. Díky vysoké účinnosti přípravků používají se i v dermatologických klinikách. Kosmetické přípravky jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin, bez obsahu alergenů, ingredience jsou pečlivě testované. Obsahují přírodní konzervační látky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit