Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

Asi takhle... předpokládám, že strachu ze zubaře mě to stejně nezbaví, takže to pro mě nemá význam. Jako co chodím do zubní ordinace Praha 2, tak je to lepší. Ale stejně prostě den dva před tím mám relativně slušný stres a jako bojím se, co se bude dít. Holt se na mě můj bývalý zubař podepsal tímto způsobem

• Koupel plná horké vody s pěnou umí opravdu zázraky :-) . Já se díky ní pokaždé dokonale uvolním a zlepším si náladu a klidně mi stačí jen půl hodiny :-) . Jsem hrozně vděčná za to, že jsme si nakonec přece jen do koupelny dali vanu a ne sprchový kout, který jsem původně chtěla :-) .

• macinan

Pokud trpíte depresemi, tak můžu potvrdit, že tito přírodní pomocníci opravdu fungují. Sama jsem před pár lety trpěla celkem silnými depresemi a většinu z nich jsem vyzkoušela. Zabralo to. Mimochodem, nedávno jsem se tady dočetla ještě o jednom přírodním pomocníkovi, se kterým se začíná experimentovat ve spojení s léčbou psychických nemocí - lysohlávkách. V některých případech jsou prý dokonce účinnější, než běžná antidepresiva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit