Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to začíná v tomto státě se vším. Namísto toho, aby se hodnotila kvalita, tak tam převáží nějaké sympatie v jiném směru a původní smysl soutěže je ten tam.
    Někomu se to může sice líbit, ale zvítězit ??!!
  • co se čílíte - tak na to nekoukejte. Na ST 2 byl nádherný doékument o sky walku v Grand Kaňonu... úplná paráda.. neskuirtečný zážitek....90% všech těch dnešních/ posl 15let/ veleděl stojí za staropu beůlu. Umělci jsou tak poplatni době - ještě hůř nez dřív a za ty slátaniny je platitz... tůdle nudle...Posledním :-) veledílem:-) shlídnutým v kině byl ten menzelův blbeček.. hnus a taky dlouho poslední český... stačí že na výrobu těch ehm ehm musím platit televizní poplatky... jeěště na ty slátaniny platit v kině... neé
  • Bakala to všechno zaplatí. A ten kdo platí, ten vyhrává. Však už se tam natřásá v prvních řadách.
    • Dopřejte mu to,než ho stihne švýcarský zákon.
  • V kategorii Propadák roku.
  • je mě na blití.Jak může vyhrát taková bezduchá slátanina opilcova?Hnus velebnosti.....
  • Jo,jo to byl dramatik ze všech dramatiků nejdramatičtější, podle toho to v tomto státě již dramaticky vypadá, hlavně si niddo nedovolí říci že je to píč-vina na entou. Vydržel jsem se dívat 7 minut, je mí líto pana Abrháma, že se propůjčil k takové kravině, tý ožralý hvězdě to se vcelku nedivím, prachy jsou prachy a naše rádoby celebrity udělaj vše možné jen aby měli víc ne ostatní. Morálka u těchto lidí asi není, když se rozdávala, asi byly v jiné řadě. *12* *12* *12* A novináři ty si přihřejí polívčičku vždycky.
    • Tak tak, ale Abrháma mi líto není, mohl odmítnout, takže taky rektál. Ožralá hvězda ( pokud myslíš Landovského ) byla přece s dramatikem kámoš jak hrom.
  • Taková hovadina může vyhrát maximálně nominaci za nejhorší film roku. Chtěl bych vidět ty plné sály v kinech při promítání:-) . Jestli ovšem vyhraje, tak si o našich "kriticích" a rádoby "odbornících" nedělám žádné iluze
    • Věř tomu, že spousta lidí se na tohle veledílo půjde do kina podívat. Proč ? Buď jen ze zvědavosti, anebo proto, protože to žerou a jsou přesvědčeni, že autor byl dramatik par excellence ( i jako prezident, i jako člověk, se svatozáří ). Já, samozřejmě, nikam nepůjdu, a pokud tahle zhovadilost bude v TV, tak raději TV nezapnu *1*
  • Jak takovy hovadine nekdo muze davat nejakou cenu, to je upadek kultury. *11*
  • Si tady z nás někdo dělá legraci. Nic horšího než Havlovy hry jsem v životě neviděl. Velmi by mě zajímalo, kdo v komisích zasedal. Pose/routkové !!!!!!!!!!! Dle mého jde o urážku ostatních tvůrců. No co, my to přežijem a doufám, že to bude poslední absurdita života tohoto "nadčlověka" pod vlivem...... dplňte si všemožné, nic nelze vyjádřit jediným slovem *16* *16* *16* *16* *16*
    • nedělej si iluze takové veledílo mohou klidně nominovat i příští rok
      • O jakém veledílu tady mluvíš???
  • Teda to bude asi dost dobrý. Kolipak to vydělalo v kinech? Byť mě jisté vysoce intelektuální kruhy obviní z toho, že jsem nepochopil hlubokou myšlenku díla V.H, musím se přiznat, že v televizi jsem se na tohle dílo vydržel dívat pouze celých 10 minut.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit