Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BRUNOOO

Já jsem poměrně velký kutil i na naše české poměry. Opravím vážně všechno a už se to rozkřklo mezi sousedy, takže občas pomáhám i jim. Dost často se ale stávalo, že bych ke své práci potřeboval soustruh. Pátral jsem proto na bazarech a jednou se poštěstilo a za pár korun jsem koupil starší soustruh. Byl v super stavu, akorát bylo potřeba vyměnit destičky pro soustružení.

• Myslím, že se také řadím mezi kutily. Doma jsem si dokonce zřídil malinkou dílničku, ve které občas opravuji rozbité věci i sousedům. Při opravách si poslední dobou vystačím pouze s průmyslovým lepidlem. Většinou mi totiž sousedé nosí věci, které jsou zlomené či prasklé a na to si vystačím právě s ním.

• ivannavratil386

S tímto úplně souhlasím. Řekl bych, že sám jsem také takový domácí kutil.. Když je potřeba něco opravit, tak se do toho pustím. Proč si to nechat také dělat od někoho jiného, když to člověk zvládne sám... Stačí přece mít jen to správné nářadí a alespoň trochu šikovné ruce.

• ivanka386

To i můj muž mezi takové kutily patří. Nevím, co bych bez něj dělala. S každou opravou si vždy nějak dokáže poradit. Je super takového manžela doma mít. U takového člověka navíc ani nemusíte nijak dlouho uvažovat nad tím, co mu koupit třeba k narozeninám. Zrovna minulý rok jsem mu právě k narozeninám kupovala novou vrtačku. Byl z ní přímo nadšený. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit