Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dej mu nějaký výlet pro dva. Tímhle nikdy nic nezkazíš. Za pár Korun je teď třeba letenky do Sicílie

  • A co jim dát? Co mi doporučíte pro manžela, který převážně co potřebuje, tak si prostě koupí? Chtěla bych něco, co nezabírá příliš moc místa. 

  • Já už naštěstí svého manžela znám dostatečně dobře na to, abych věděla co mu nemám dávat. :) Vždycky se ho snažím překvapit něčím, co mu udělá radost. Třeba letos k narozeninám jsem mu koupila takové vodotěsné hodinky, které jsem našla na https://www.beny.cz/hodinky/panske/vodotesnost-10atm100m/ Nějaké hodinky chtěl už dlouho a s těmito jsem to prý trefila do černého.

    • Hodinky určitě nejsou špatný tip na dárek, já teď taky přemýšlím co koupit manželovi k narozeninám a napadlo mě, že bych mohla spíš zvolit nějaký zážitek. Bavila jsem se o tom s kamarádkou a ta navrhla erotické masáže. Špatný nápad to není, ale nevím jestli by tomu byl manžel přístupný. :)

  • My si s manželem říkáme, co bychom chtěli k narozeninám, takže se nemůže stát, že bychom byli nemile překvapení. Už jsme dost staří na to, abychom si dávali nějaké velké dary. Teď už kupujeme dárky hlavně pro děti. Pro nás je mnohem cennější oslava s rodinou. Letos mám pro manžela přichystané parádní překvapení. Domluvila jsem si pronájem projektoru, tak se bude na oslavě promítat :-) .

  • To já jsem od přítelkyně dostal z https://autozazitek.cz/kategorie/zazitkove-darky-pro-chlapy/ zážitkovou jízdu v Lamborghini Gallardo a musím říct, že to byl naprosto úžasný zážitek. Pro chlapa, který miluje auta lepší dárek prostě neseženete.

  • joskadevatej

    No tak to mně žena o mých narozeninách velmi mile překvapila. Sama ví, že doma neustále něco opravuji a že nová aku vrtačka mi určitě udělá radost. A také udělala! Zvlášť poté, co se mi ta stará rozbila. 

  • tarpedivan

    Já nevím no... Já patřím mezi ty, které dokáže potěšit každá hloupost. Navíc čím jsem starší, tím mám i mnohem větší radost z maličkotí. Například letos mi manželka koupila jako dárek k narozeninám jen takovou chytrou vychytávku za pár korun z https://www.darkysradosti.cz/darky-k-narozeninam a i z té jsem měl obrovskou radost

  • ivanka386

    Haha, díky za tipy. Sama už delší dobu uvažuji nad tím, co svému muži koupit k narozeninám. Docela uvažuji nad tím, že mu zkusím objednat projíždku nějakým luxusním autem. Nedávno mi totiž byla doporučena tato Půjčovna luxusních vozů Praha. Prý se od nich dají sehnat i dárkové poukazy. 

  • Čest práci. Letos koluje po internetu unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - ideální na léto, když je večer hodinka času :) Pro mě to je skvělá možnost výdělku a nemám slov, jak snadné to je. Nad poměry si díky tomu sice zatím nežiju, ale dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu. A tohle všechno znám z http://www.Recenze-Plus500.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit