Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holky, vy nevíte co chcete. V jalovém věku se rychle zamilujete a ani nevíte do koho. Po prvních neúspěších zaujmete opačnou pozici vypočítavé lovkyně své budoucnosti. A chlapi před vámi utíkají. Vy se snažíte se prodat, dokud máte na trhu cenu - a ta rychle klesá. Většina vás je potom nesnesitelných. Chybí vám totiž často to dobré, láskyplné jádro, které může fungovat celý život i bez zamilovanosti a sexu. Já mám za sebou tři manželství - první hysterku, která byla v první fázi dobrá, ve druhé už skončila na psychiatrii. Druhá byla zlatokopka a na svůj zjev anděla mne o všechno přípravila během jednoho roku a táhla dál. Poslední vztah už vůbec nemá bývalý milenecký základ, je to jen soužití jako dva na privátě. Ten základ, který měly naše maminky, už u vás nenacházíme. Jste málo otevřené, prázdné, neumíte dělat atmosféru v rodině. Dovedete ale sobecky soustředit pozornost jen na sebe a kdo to nepochopí, jeho chyba, přijde o vás. Tak tohle ne. Jste úplně vedle.
  • 1. když jsem mu ukradená, tak se na něj vyseru... a obráceně to platí taky
    2. To, že neposlouchá a souhlasí, je lepší, než kdyby poslouchal a nesouhlasil - muž je v úsporném režimu a šetří energii na bod č. 6.
    3. Jeho kamarádi jsou i moji kamarádi a tak můžeme čas trávit spolu.
    4. Chlast slast - pijeme spolu..
    5. Počítač je nejdůležitější kus nábytku v našem bytě (kromě postele).
    6. Naplnění sexuálních přání (i těch nejbizarnějších) je velmi důležitá součást života. Bizarní neznamená špatné. Muži jsou navíc ochotní splnit jakákoli přání ženy. I ta bizarní a divná. Ve spokojeném vztahu by to mělo fungovat oběma směry.
    7. Nesmysl...
    8. Všichni lžou. Pravda neni vždycky ta nejlepší volba...
    9. Je nesmysl dedukovat z toho, že se baví i s jinými, že mě podvádí. Pokud podvádí, buď mi to nevadí, nebo to řeším.
    10. Jediný bod, který dává aspoň trochu smysl....
    • Marry me!
  • Nemám ráda, jak mne špehuje na WC. Vždy jak zjistí, že tam sedím déle, tak vejde do koupelny , ta je vedle a přes větrací okénko poslouchá, jak se vyrázdňuji. Už jsem mu to vícekrát řekla, ale vždy výmluva, že si šel zrovna umýt ruce nebo zuby, zrovna tehdy se holí.... .
    • Jasná dg.: skatolog jak vyšitej - vyprazdňuj se při tulení v posteli a tvůj miláček se bude tetelit štěstím.
    • To je poš*k...
  • Tento článek nemohla napsat dospělá žena..."Hej víš co si nesmíš dovolit drahý muži můj?...říkat mi o tom co máš rád v sexu a taky být ke mě upřímný a nelhat ale ne zase moc ať nějsem smutná jo a taky ten počítač jež nás živí ten hoď z okna bo já a mé bolístky jsou to co naplňuje tvůj život... *1* jestli je někdo placený za tvorbu tohoto typu článků tak klobouk dolů..
  • me nejde do hlavy tenhle uvod:
    I když je dnešní doba plná emancipovaných, sebevědomých a úžasných slečen, přesto ne všechny dokážeme rozkódovat špatné vlastnosti svých partnerů. Podívejte se na seznamvěcí, co by si rozhodně dovolovat neměli.
    takovy slecny sem v zivote dve? a myslim slecny a ne dámy bo paní ale slecny... tak by me zajmalo z kama pochazi autorka textu, jestly to neni z narnie tak bych prosil z kama.
    • Podle psaného projevu z Narnie pocházíš leda Ty. *12*
      Jinak článek o ničem. Pochopitelně..
  • 5. bod je pěkná blbost. Někteří potřebují počítač k práci. Mám namysli grafiky, spisovatele, střihače videí atd...

    Sám píši knihy a převážně používám počítač...
  • takový seznam by chtělo i pro druhé pohlaví :-)
    • To rozhodně. A takový článek může napsat jen nespokojená, podvedená, zoufalá, smutná, s pesimistickým názorem Žena :) furt si všichni stěžují, ženy s ublížením na srdíčku si to s nadšením čtou a všichni jsou spokojeni. Psát mezi řádky, že se to týká 50% mužů, by neuškodilo, ostatní to uráží.
  • Takže za prvé bych chtěl okomentoval část č. 6 ..."Už tak to s ním přece nemáme jednoduché."... Aby si to milé dámy uvědomily, my to s němi nemáme taky zrovna nejlehčí.
    A také bych se chtěl vyjádřit k článku jako celku. Podle vás by se muž takto chovat neměl, ale přitom vy vyhledáváte právě takové muže. Jediný můj problém je bod č. 6 a i přesto mi každá slečna řekne, že jsem příliš hodný a rozhodne se pro takového, který má ty chyby všechny. To mi teda vysvětlete :)
    Děkuje za vyslechnutí, Váš čtenář.
    • Nejde o vyhledávání ale o to že ti muži ženám lžou a přetvařují se - myslíš že kdyby přišel muž a na rovinu řekl lžu, podvádím, ženská je mi ukradená a moc piju, že by ho někdo vyhledával?? blbost
      příliš hodný většinou znamená že nemá žádnou hrdost a dovolí partnerce po něm šlapat, je závislý na vztahu a tím věř mi odradíš každého. většinou u moc hodných je problém že se nemají rádi a nemají žádnou hrdost a jak ho má mít ráda žena když to neumí ani on sám??

      *2* *2* *2*
  • Dost neobjektivní.
  • rešit hovadiny vás baví radši koukejte vyrůst a přestat sem dávat tohle ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit