Přejít na výpis diskuzí
Depardieu: Nejsem daňový exulant, neutíkám před daňovým úřadem
16.6.2013 | Michal Polák
6 příspěvků
-
Depardieu je pitomec. Topí se ve slávě a v penězích a ze svobodné evropské země emigruje do autokratické asiatské země, kde mentalita většiny obyvatel neodpovídá evropské tradici. Samozřejmě on se má dobře, protože peněz má dost a putinovcům dělá užitečného idiota, takže získá i slávu a pochlebování.
-
-
Tvůj názor je hodny pitomce.
-
raději bych byl blbec jako Depardieu, než primitív jako ty. Konečně se vzpamatuj. Česko už není jako Československo v roce 1970. Stejné je to s Ruskem, Moskva je jednou z nejmodernějších evropských metropolí. A že tam žijí lidé, kteří byli v KSSS. U nás taky podobní lidé žijí - jeden je dokonce premiérem a druhý pokud se nepletu je prezidentem. Jsi magor a intektuální nula. .
-
-
Kmotře, Moskvu znám a rozhodně to není zapadákov, široké bulváry, dobře řešené funkční metro umožnující dostat se rychle tam kam člověk potřebuje. Mezi prostými Rusy jsem se setkal s mnoha srdečnými a přátelskými lidmi ochotnými nezištně pomoci. Proč by tam nemohl Depardieu pobývat, prostředků má na to dost, učit se rusky a zabývat se historií, literaturou... Ale k tomu nejsou nutná taková hloupá gesta.
Česko jistě není to co bývala ČSSR. Nyní je ČR to co bývaly po staletí historické Země Koruny České. Než se k nim v r. 1918 připojilo Slovensko (Horní Uhry) a zcela nelogicky Podkarpatská Rus.
Znal jsem horlivé komunisty, o nichž se říkalo, že za Protektorátu byli konfidenty Gestapa. Znal jsem takové, pro které členství v partaji bylo jakousi daní, aby mohli vykonávat odbornou práci, pro níž měli předpoklady nebo aby jejich potomci mohli jít studovat. A znal jsem i takové, kteří upřímně věřili komunistické ideologii, byli to slušní pracovití lidé, kteří žádné zvláštní prebendy ze svého členství neměli.
Možná jsem primitiv, magor a intektuální nula. Ty jsi zřejmě vysoce vzdělaný, psychicky a morálně dokonalý a intelektuální génius. Každý takto obdařen být nemůže. -
-
Přehnal jsem to s těmi invektivy - omlouvám se ! K mé osobě - nijak vzdělaný nejsem, morálně a psychicky labilní a intelektuálně diskutabilní... :)
-
-
-
-
www.vojensko.cz