Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem chtěla pro dceru také nějakého mazlíčka, aby si mohla s někým hrát, zároveň aby se učila povinnostem a tak jsme jí pořídili zakrslého králíka, který mi přišel do začátku ideální. Dcera si ho hned zamilovala, jenomže po dvou měsících začal mít problémy a místo radostného hraní přišla kastrace králíka , takže omezení, jiný režim a hlavně klid. Naštěstí se králík rychle zotavil a už spolu zase dovádí, ale ten strach dcery u králíka byl pro mě z toho všeho nejhorší.

• Dobrý den, podle mého názoru je domácí mazlíček obojí! Já mam koně a u něj to platí snad dvojnásob. Miluji ho z celého svého srdce, ale je to opravdová povinnost. Ale jsem za něj vděčná. Nedávno jsem narazila na web, kde mě strašně zaujala jedna jezdecká závodní košile. Už ji mám hozenou v nákupním košíku a přemýšlím, jestli si ji koupit.  Manžel tvrdí, že ji nepotřebuji, ale mě se strašně líbí.

• Mě by se hodilo, aby té mojí malé slečně někdo vysvětlil, že domácí mazlíček není jen tak. Ona už od svých šesti let za mnou chodí a ptá se, kdy si konečně bude moci pořídit pejska. Ta už si vyhlédla misky, obojky a já nevím co všechno z https://www.nakuplo.cz/kategorie/pro-domaci-mazlicky-710/ a už je (aspoň podle jejích slov) naprosto připravená. Mám takový pocit, že už jí nedokážu vzdorovat moc dlouho. 

• Máme doma kočku, která nám v poslední době nechce vůbec žrát. Víte někdo co pro ni mohu udělat? jinak nemá žádné obtíže a ani se nechodí krmit jinam, protože je pořád u nás v bytě...

• Zkuste ji vyměnit krmivo. Dávat ji něco jiného. Co má vaše kočka ráda? 

• Za celou dobu jsem na ní nevysledoval nic, co by třeba měla ráda nebo ne. V podstatě od začátku co jí máme doma jí docela dost špatně. Nevím vůbec co s tím...

• Mohl bych doporučit vyzkoušet krmivo Brit, se kterým máme dobré zkušenosti my. Zkoušel jsem také více značek, ale tady u té se zůstalo, protože to kočka bez problému žere a hodně jí chutná.

• ivannavratil386

Hezky napsané. Podle mého je domácí mazlíček jednoznačně závazek. Náš malý si například dlouho přál domů kočku, ale se ženou jsme se shodli na tom, že si nemyslíme, že by se o ni dokázal starat. Proto jsme udělali takový kompromis a místo kočky pořídili akvárium s rybičkami. Ty jsou totiž na péči mnohem méně náročné. 

• Závazek domácí mazlíček určitě je, vedle toho je to však také ohromná radost, my máme pejska, je to opravdu věrný společník, začal však docela zlobit a vyvádět, proto jsme ho nechali vykastrovat u www.metropolevet.cz/kastrace-psa-praha Od té doby se naštěstí zklidnil a vše je v pořádku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit