Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Nejlepší na akné je podle mě čistící pěna na obličej. Jako co si budeme. Trpíme tím tak nějak všichni a já teda už od mala a docela dost. Takže jsem si samozřejmě už našel produkty, u kterých vím, že opravdu dobře a efektivně fungují. Protože jinak bych si nedovedl představit, že bych chodil s boláky po obličeji, na zádech a všude jinde možně. :) 

  • Naopak, já si myslím, že v dnešní době je určitě dobré se spoléhat hlavně na přírodní kosmetiku. Nehledě na to, že právě přírodní kosmetika je v dnešní době už i celkem dostupná. Samozřejmě se ale dají sehnat i dražší značky. Kamarádka si například pochvaluje kosmetiku od https://www.thepellamedit.com/ Sama jsem to na sobě nezkoušela, ale přemýšlím o tom.

  • milacekpublika

    Za mě je přírodní kosmetika a to jak pro ženy, tak muže, asi to nejlepší, co může být. Ale doporučuji navštívit třeba kosmetické studio, kde vám poradí co a jak na sebe patlat. Není to o tom vlézt do drogerie a tam koupit to, co je levné a má líbivou etiketu. Moje žena chodí třeba do studia www.beautiful-me.cz/ kde s ní pravidelně konzultují, co si na sebe koupit. :) 

  • Je jen veliká škoda to, že tato kosmetika je opravdu docela dost drahá. Super řešením pro ty, které z nás na tuto kosmetiku nemají je třeba https://slevovykupon.net, což je takový web, kde se shromažďuje na jednom místě veliké množství slev a Vy tak můžete nakoupit za docela dost levno.

  • S tím rozhodně souhlasím, ale to až od doby, co jsem začal s manželkou používat a nakupovat na eshopu greenmat . Od té doby, co jsme doma "okusili" přírodno, nekupujeme prakticky nic jiného a z těch chemických věcí se nám děla docela blivno.

  • Dobrý den

    Já používám BIO kosmetiku od Švýcarské značky Larens - za mě opravdu super i pro mou citlivou pleť

    Mohu jen doporučit. Já ji objednávám z českého e-shopu zde https://www.tvaratelo.cz/

    Mají zde i vzorečky - takže můžete nejdřív zkusit.

  • macinan

    Zajímavý článek. Osobně si ale myslím, že pokud člověk chce, aby o jeho pleť bylo opravdu dobře postaráno, tak je asi nejlepší si zajít do nějakého dobrého kosmetického studia. Jestli můžu mít jeden tip, tak mně se velmi osvědčilo toto: https://beautiful-me.cz/ Tam chodím ráda. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit