Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Já myslím, že tohle by měla být tak nějak schopnost každého chlapa, ne? :) Jako nechci znít, že je to nějaká povinnost nebo tak. Ale každá žena má prostě nějaké to místečko, kde je jí to příjemné. A pokud ho nedosáhnete v posteli během styku, tak můžete vyzkoušet třeba erotické masáže. To byste se divili, co jemný dotyk a hlazení s ženským tělem dokáže. :) 

    • My teď s manželkou přemýšlíme nad tím, že bychom právě ty erotické masáže vyzkoušeli. Nedávno jsem od kamaráda dostal tip na jeden salon v Praze, kde právě takové masáže dělají. Bavil jsem se o tom se ženou a ze začátku se na to dívala trochu skepticky, ale nakonec povolila a řekla, že to vyzkouší také, tak jsem celkem zvědav jaké to bude. :)

      • My jsme se ženou na párové masáži byli celkem nedávno a byl to super zážitek. Právě v našem případě s tímto nápadem přišla manželka. Mně se do toho teda moc nechtělo, ale teď zpětně toho určitě nelituji. Konkrétně jsme byli tady a myslím si, že tam asi začneme chodit častěji. Rád bych zkusil třeba tu tantra masáž. 

  • Co tak hledat nějaký bod v mozku, to by ženské potřebovaly více.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit