"Hodinkový" boom: Švýcarské hodinky šlapou podle čínského času
-
Nosíval jsem dřív hodně klasické hodinky, ale postupem času jsem už přesedlal na chytré hodinky, které nabízí mnohem více využití, a to hlavně třeba při sportu. Mohu doporučit https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-cerna/ Za tyhle peníze jsem jinde nesehnal hodinky, co nabízí tolik funkcí.
-
No, co jsem si tak všiml, tak v dnešní době čím dál víc frčí spíše smart hodinky. Také jsem nedávno neodolal a koupil jsem si z bazaru jedny starší Apple Watch. Ty nové jsou pro mě příliš drahé, ale tyto byly za dobrou cenu kvůli poškozenému displeji. Výměna displeje Apple watch mě ale naštěstí nevyšla nijak extra draho, takže to byl pořád výhodný nákup.
-
Musím se přiznat, že mě tahle hodinková móda jako chlapa moc nechytla. Mám klasické Apple Watch a k nim střídám různé řemínky Apple Watch. ;-) Jako ne že by se mi nelíbily, ale nevím, co bych s takovými Rolexkami nebo Primkami dělal? Jasně, je to trochu investice, ale jako fakt to není pro mě.
-
Velice zajímavý článek. Díky za něj. Já si už asi půl roku říkám, že bych svému muži koupila ke kulatinám, které bude mít příští rok právě nějaké švýcarské hodinky. Koukala jsem a není to teda úplně levná záležitost, ale s tím tak nějak počítám. Jen moc nevím jakou značku. Přemýšlela jsem nad Longines. Našla jsem jedny za necelých 30 tisíc, u kterých jsem si říkala, že by se mu mohly líbit.
-
Já jsem dostala ke kulatínám Invictu http://www.brawat.cz/invicta-hodinky/ a ta kvalita je znát na první pohled. Určitě doporučuji.
-
Jen aby je " šikme oči " nepředeběhly, jak to oni moc dobře umí... Kouknou na plánky a šup a už je tu další duplikát a lup už tento "originál" posílají zpátky do Evropy. Viz čínské Rolexky apod...Tu Čínu nám byl čert dlužný *16* *16* *10* *10* *13* *9*
-
-
Souhlas. Kolik textilek na světě už bylo "díky" Číně, a dalším asijským výrobcům" zrušeno ve světě i u nás. Téměř neexistuje co by neukradli a nezkopírovali. Kolik času a nákladů na výzkum, vývoj ušetří svými hnusnými praktikami. Nakonec převálcují i USA, který je jejich největším dlužníkem... *16*
-