Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hubnout je nejlepší pohybem. Já jsem začala pravidelně běhat a plavat. Pak jsem přidala posilovnu. Je taky dobré sledovat svoje úspěchy. S tím mi pomáhají chytré chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-9-pro-stribrna-s-modrym-nylonovym-reminkem-silikonovy-reminek/ 

  • Jaké posilovací stroje hledáte? Také jsem si v době pandemie začal vybavovat vlastní domácí posilovnu, a tak mám za sebou nákup několika posilovacích strojů a dokázal bych určitě poradit. 

    • No já právě spíše asi budu vybírat také podle ceny. Jaké posilovací stroje jste si v době pandemie koupil? Asi bych chtěla začít klasikou jako je běžecký pás a rotoped. S tím máte také zkušenost s výběrem? 

      • Pokud chcete vybrat kvalitní stroje, tak mohu doporučit obchodu https://www.fitham.cz/ , kde prodávají vybavení i do posiloven. Pokud by jste potřeboval poradit s výběrem , tak mohu doporučit nákupní rádce https://www.fitham.cz/nakupni-radci Mají to pěkně rozdělené podle každého stroje a s výběrem to opravdu pomůže. 

  • Chceme si s manželem zařídit doma v suterénu našeho domu takovou menší posilovnu. Manžel si vzal na starost rekonstrukci sklepních prostor a já zase výběr vhodného vybavení. Můžete mi někdo poradit, kde koupit kvalitní posilovací stroje? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit